ΒΑΡΑΔΑΤΕΙΑ 2023

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν στο Κουβούκλιο Σερρών οι θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στη μνήμη του Αγίου Βαραδάτου , προστάτη τους, τον οποίο και τιμούσαν στα Κουβούκλια της Μικράς Ασίας.
Τα ΒΑΡΑΔΑΤΕΙΑ 2023, συνδιοργάνωσαν ο Ιερός Ναός Τιμίου Πρόδρομου Κουβουκλίου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο γυναικών και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.).
Το απόγευμα της Τρίτης 22 Φεβρουαρίου 2023 έγινε η υποδοχή του Ιερού Λειψάνου του Τιμίου Προδρόμου. Αμέσως μετά τελέστηκε ο πανηγυρικός εσπερινός παρουσία του Ιερού κλήρου, των τοπικών φορέων και πλήθους πιστών.
Ακολούθησε η παρουσίαση τραγουδιών από την Χορωδία του Μαξίμειου Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης. Η Πρόεδρος κ. Σταυρούλα Ασσανακίδου και οι γυναίκες του χωριού ετοίμασαν και προσέφεραν σε όλους όσους παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις πεντανόστιμα εδέσματα και από ένα μπρελόκ με τις εικόνες των Αγίων Βαραδάτου και Προδρόμου στις δύο όψεις.
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Σερρών κ.Αναστάσιος Χατζηβασιλείου και κ.Λευτέρης Αβραμάκης, ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης, η Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. κ. Χρυσάνθη Παλάζη Τσοχατζίδη, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. κ. Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Καρακολίδης και ο επιχειρηματίας κ.Κωνσταντίνος Βέρρος.
Ο Σύλλογος γυναικών Κουβουκλίου εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στην Πρόεδρο κ.Χρυσάνθη Παλάζη Τσοχατζίδη και το Δ.Σ. της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. για την προσφορά των αναμνηστικών δώρων και της μικροφωνικής, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών για την παραχώρηση της εξέδρας, τον επιχειρηματία κ. Κωνσταντίνο Βέρρο για την οικονομική υποστήριξή του και όλους τους κατοίκους που συνέδραμαν οικονομικά. Επίσης ευχαριστούν τον διευθυντή του Μαξίμειου Πνευματικού κέντρου πατήρ Ιορδάνη Θεμελίδη, τον Χοράρχη κ. Μιχάλη Μπορέλο και όλους τους χορωδούς που δέχτηκαν την πρόσκληση του συλλόγου και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα