☎ 23210 68900

Τηλεφωνικό κέντρο
 
 
ΠΡΟΣ:
Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και
Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών,
όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας
Εκπαίδευσης του Δήμου Σερρών
και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Σερρών.
 
 
Ο Δήμος Σερρών, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων και δράσεων, που οργανώνει για τον εορτασμό της Μεγάλης Επετείου των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο την κινητοποίηση και συμμετοχή τόσο των μαθητών όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, όσο και των Πολιτιστικών Συλλόγων με δικές τους δράσεις και εκδηλώσεις σκοπό να αναδειχθούν τόσο οι προσωπικότητες και τα γεγονότα που συνδέουν τον τόπο μας με την Επανάσταση του 1821 όσο και να αποκτήσουν πληρέστερη γνώση των γεγονότων της τοπικής μας ιστορίας. Ο στόχος αυτός τέθηκε ως προτεραιότητα από την Επιτροπή Ελλάδα 2021 – Σέρρες 2021, που συγκρότησε ο Δήμος μας και υιοθετήθηκε από τον Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή.
Στο πλαίσιο όλων των ανωτέρω ο Δήμος Σερρών θα προβάλλει όλες τις εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν μέσω της ειδικής ιστοσελίδας serres2021.gr, που λειτουργεί για την προβολή των επετειακών δράσεων.
Δράσεων που έχουν πραγματοποιηθεί video, εργασίες, εκδηλώσεις κλπ.
Παρακαλούμε να μας γνωστοποιηθούν έως 10 Ιουνίου προκειμένου να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα τυχόν προγραμματισμένες νέες δράσεις.
Παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε έγκαιρα ώστε να προβάλλονται από την ιστοσελίδα και να τίθεται υπό την αιγίδα του Δήμου. στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
 
Ο Πρόεδρος της ΕΠΙΤΡΟΠΗ 1821-2021
 
Βασίλειος Κατιρτζόγλου
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου