☎ 23210 68900

Τηλεφωνικό κέντρο

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας καλωσορίζω στον ιστότοπο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.)

Η Κ.Ε.ΔΗ.Σ. εκφράζει το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου Σερρών, για το λόγο αυτό είναι απαραίτητη η άμεση και αμφίδρομη επικοινωνία μαζί σας. Εξάλλου η τεχνολογία έχει εισχωρήσει τόσο πολύ στην καθημερινότητά μας, που καθιστά αναγκαία την ύπαρξη ενός τέτοιου δικτυακού τόπου.
Μέσα από την ιστοσελίδας μας έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες όλων των δομών της Κοινωφελούς Επιχείρησης, άμεσα και αποτελεσματικά. Έτσι λοιπόν μπορείτε να παρακολουθήσετε φωτογραφικό υλικό από τις μουσικές εκδηλώσεις της Φιλαρμονικής, τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου και του Κ.Δ.Α.Π. , αλλά και από το κοινωνικό έργο που επιτελεί στους ανήμπορους και μοναχικούς ανθρώπους το Βοήθεια στο Σπίτι. Επιπλέον μπορείτε να ενημερώνεστε με ανακοινώσεις που θα αναρτώνται για όλες τις δράσεις των παραπάνω δομών, αλλά και για Ευρωπαϊκά προγράμματα που θα υλοποιεί κατά καιρούς η Κ.Ε.ΔΗ.Σ.,όσον αφορά άνεργους, άστεγους, ή άπορους συνανθρώπους μας.

Στόχος δεν είναι μόνο η ενημέρωση των δημοτών, αλλά η ιστοσελίδα να γίνει ένα χρήσιμο μέσο, ώστε ο ενδιαφερόμενος να μπορεί να εξυπηρετηθεί άμεσα και γρήγορα, χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική του παρουσία. Θα μπορεί να εκδηλώσει ενδιαφέρον ηλεκτρονικά για συμμετοχή είτε σε θέματα εθελοντισμού, είτε στη διοργάνωση εκδρομών, είτε ακόμα και για πρόσληψη καθηγητών, συμπληρώνοντας τις ανάλογες φόρμες ή αιτήσεις που θα αναρτώνται.

Φιλοδοξία μας είναι η ιστοσελίδα της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. να αποτελέσει ένα δίαυλο επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων μαζί σας, ώστε η συμβολή σας να μας ωθήσει να γινόμαστε πιο αποδοτικοί και αποτελεσματικοί.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου
Καλή περιήγηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε.ΔΗ.Σ.
ΤΕΡΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ