Χαιρετισμός Προέδρου ΚΕΔΗΣ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

σας καλωσορίζω στον ιστότοπο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.). Της Δημοτικής Επιχείρησης που εκφράζει το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου μας.

Η τεχνολογία έχει εισχωρήσει τόσο πολύ στην καθημερινότητά μας, που καθιστά αναγκαία την ύπαρξη ενός τέτοιου δικτυακού τόπου, προκειμένου η επικοινωνία μαζί σας να είναι άμεση και αμφίδρομη.

Μέσα από την ιστοσελίδα μας έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες όλων των δομών της Κ.Ε.ΔΗ.Σ., αλλά και των συνεργειών της με τους συλλόγους άμεσα και αποτελεσματικά. Έτσι λοιπόν μπορείτε να παρακολουθήσετε φωτογραφικό υλικό από τις εκδηλώσεις, που λαμβάνουν χώρα στο Δήμο Σερρών, καθώς και τις δραστηριότητες του Εικαστικού Εργαστηρίου «ΑΡΤΙΟ», της Σχολής Χορού, της Παιδικής και Νεανικής Χορωδίας, της Φιλαρμονικής Ορχήστρας, των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Κ.Δ.Α.Π. και Κ.Δ.ΑΠ. ΜΕΑ.  Επιπλέον μπορείτε να ενημερώνεστε με ανακοινώσεις που θα αναρτώνται για όλες τις δράσεις των παραπάνω δομών καθώς και του Γυμναστηρίου Ενηλίκων που λειτουργεί στο κεντρικό κτήριο, αλλά και για προγράμματα που υλοποιεί κατά καιρούς η Κ.Ε.ΔΗ.Σ. για τους συμπολίτες μας.

Στόχος δεν είναι μόνο η ενημέρωση των δημοτών, αλλά ο ιστότοπος να γίνει ένα χρήσιμο μέσο στα χέρια του Σερραίου Δημότη, ένας δίαυλος επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων μαζί σας, ώστε η συμβολή σας να μας ωθήσει να γινόμαστε πιο αποδοτικοί και αποτελεσματικοί.

Καλή περιήγηση
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

Γεώργιος Ταΐρης