Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν το Σαββατοκύριακο στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Σερρών και η Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

 

Πλήθος Σερραίων κατέκλυσε το κέντρο της πόλης το περασμένο Σαββατοκύριακο και διασκέδασε σε αποκριάτικους ρυθμούς συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις, που διοργάνωσε ο Δήμος Σερρών, σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.).

Πανύψηλοι ξυλοπόδαροι και μασκότ με φανταχτερές στολές, τριγύριζαν και χαιρετούσαν τον κόσμο, σκορπίζοντας χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Όλοι θαυμάζανε την επιβλητική τους παρουσία και δεν έχαναν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί τους. Οι φωνές ενθουσιασμού από τα μικρά παιδιά που συμμετείχαν στο παιχνίδι και τον χορό με τους ανιματέρ «πλημμύρισαν» την οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή, ενώ ο DJ Πέτρος Καραστογιάννης συνόδευε με τη μουσική του διαμορφώνοντας το αποκριάτικο κλίμα.

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή και στο κυνήγι του αποκριάτικου θησαυρού , που διοργάνωσε ο Δήμος Σερρών και η  Κ.Ε.ΔΗ.Σ., σε συνεργασία με τον σύλλογο αθλητικού προσανατολισμού Σερρών “Ο-Σίρις” το πρωί της περασμένης Κυριακής. Επρόκειτο για μια εκδήλωση γνωριμίας με τον αθλητικό προσανατολισμό (orienteering) , η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία μιας και Σερραίοι διαφόρων ηλικιών κρατώντας από ένα χάρτη στα χέρια τους έψαχναν τα επτά σημεία του χαμένου θησαυρού.

Εκδηλώσεις και πολλές εκπλήξεις σας περιμένουν και το Τριήμερο της Αποκριάς!!!

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα