Ξεκινούν οι εργασίες αντικατάστασης των καθισμάτων στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών  

 

Τη σύμβαση για την προμήθεια και αντικατάσταση φθαρμένων καθισμάτων και υλικού για το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών υπέγραψαν την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης με τον ανάδοχο, Κώστα Δράμπα.

Το έργο, που στην ουσία είναι το πρώτο από τα τρία υποέργα που θα γίνουν στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών είναι Προϋπολογισμού 148.000 ευρώ και αφορά στην προμήθεια και τοποθέτηση 6.000 περίπου νέων καθισμάτων, τα οποία θα τοποθετηθούν στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών και τα οποία θα φέρουν τις ειδικές προδιαγραφές, που ορίζει η διοργανώτρια αρχή της Super League.

«Οι διαδικασίες και από την πλευρά του Δήμου Σερρών αλλά και από την πλευρά της σερραϊκής ανάδοχης εταιρείας κινούνται με γρήγορο ρυθμό και έτσι η τοποθέτηση των νέων καθισμάτων αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουλίου ή το αργότερο την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι σχετικές εργασίες θα έχουν περαιωθεί πολύ νωρίτερα από τις 18 Αυγούστου, που είναι προγραμματισμένη και η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης.

«Η ηλικία του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών είναι τέτοια, που ήταν επιβεβλημένο να γίνουν μία σειρά από μελέτες και εργασίες προετοιμασίας. Ας μην λησμονούμε άλλωστε ότι σε αυτό το γήπεδο είχαν πολλά χρόνια να γίνουν εκτεταμένες εργασίες, οπότε αυτό που τώρα γίνεται συνιστά μια ανακατασκευή μεγάλης κλίμακας κι όχι ένα απλό λίφτινγκ στο γήπεδό μας», τόνισε ο  Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης.

«Συνιστά προσωπικό μου στοίχημα αλλά και ταυτόχρονα στοίχημα όλων των Σερραίων να γίνουν όλα όπως πρέπει και εγκαίρως, έτσι ώστε ο Πανσερραϊκός μας να αγωνίζεται στο νέο του ανακατασκευασμένο σπίτι από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου και δηλώνω πεπεισμένος ότι αυτό θα το επιτύχουμε», τόνισε ο Δήμαρχος Σερρών.

Από τη δική του πλευρά ο ανάδοχος, Κώστας Δράμπας τόνισε ότι οι εργασίες ξεκινούν την προσεχή Τρίτη 20 Ιουνίου και η ολοκλήρωσή τους αναμένεται στα τέλη Ιουλίου.

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα