Πως φτιάχτηκε το χιόνι

Ολοήμερες δραστηριότητες από την ομάδα του “Πως Φτιάχτηκε Το Χιόνι”

Πολιτεία των Ευχών
Ολοήμερες δραστηριότητες από την ομάδα του “Πως Φτιάχτηκε Το Χιόνι”

Το βράδυ της Τρίτης το Show με εναέρια ακροβατικά, laser και φωτιές στην Πλατεία Ελευθερίας κατά τη διάρκεια της Λευκής Νύχτας

Ολοήμερες θα είναι οι δραστηριότητες από τους ηθοποιούς του «Πως Φτιάχτηκε Το Χιόνι», στο πλαίσιο της Πολιτείας των Ευχών αύριο Τρίτη 27/12/2022. Πιο συγκεκριμένα από τις 12:00 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας θα λειτουργούν το εργαστήρι κατασκευής Χριστουγεννιάτικων στολιδιών και το εργαστήρι ζωγραφικής, ενώ θα διανεμηθούν μπαλόνια στα παιδιά, τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν Face painting από την τελευταία χιονονιφάδα. Παράλληλα όσοι επισκεφτούν αύριο την Πολιτεία των Ευχών θα απολαύσουν ένα εορταστικό ρεπερτόριο από την Soprano Ελένη Τιτίρλα.

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν στις 20:00 μ.μ. με το ακροβατικό Show το “Πως Φτιάχτηκε το Χιόνι“, το οποίο περιέχει τραγούδια – χορογραφίες και αποσπάσματα της ομώνυμης παράστασης. Αναλυτικότερα στην Πλατεία Ελευθερίας θα διεξαχθούν φαντασμαγορικές χορογραφίες με ακροβατικά εδάφους, εναέρια ακροβατικά show με πανί και straps, Laser show και show με φωτιές και ξυλοπόδαρους.

Πως φτιάχτηκε το χιόνι

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα