Ορκίστηκαν οι 30 εργαζόμενοι του Βοήθεια Στο Σπίτι στο Δήμο Σερρών

Σε κλίμα συγκίνησης, ικανοποίησης και χαράς πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 16 Μαΐου 2023, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, η ορκωμοσία τριάντα εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».
Πρόκειται για μια ιδιαίτερη μέρα καθώς μετά από 20 και πλέον χρόνια και ύστερα από πολυετείς αγώνες, οι εργαζόμενοι του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», εντάσσονται πλέον στο μόνιμο προσωπικό του δήμου Σερρών.
Η ορκωμοσία έγινε παρουσία της Δημάρχου Σερρών κ. Αλέξανδρου Χρυσάφη, της Προέδρου της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. κ. Χρυσάνθης Παλάζη – Τσοχατζίδη και της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας κ. Σωτηρίας Πάνου.
Ο κ.Χρυσάφης καλωσόρισε τους εργαζόμενους του προγράμματος «Βοήθεια Στο Σπίτι» και ευχήθηκε να συνεχίσουν με επιτυχία να προσφέρουν τις τόσο σημαντικές υπηρεσίες τους με την ίδια ευσυνειδησία και ζήλο, που έχουν επιδείξει μέχρι σήμερα.
Το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», αποδεικνύει έμπρακτα και καθημερινά, κυρίως σε κρίσιμες καταστάσεις, όπως ήταν η περίοδος της πανδημίας, τη χρησιμότητα και την ανάγκη ύπαρξης τέτοιων προγραμμάτων που στόχο έχουν την εξασφάλιση μιας αξιοπρεπούς και υγιούς διαβίωσης για κάθε άτομο που ζει μοναχικά και αδυνατεί να αυτοεξυπηρετηθεί. Οι πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν οι εργαζόμενοι, συντελούν στην ουσιαστική βελτίωση της ζωής των συνανθρώπων μας που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες.

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα