πολιτεία των ευχών logo

Η «Πολιτεία των Ευχών» στις Σέρρες, από το 2013, ανοίγει τις πύλες της αρχές Δεκεμβρη για να προσφέρει στιγμές ξεγνοιασιάς και χαράς σε μικρούς και μεγάλους.

Πληροφορίες

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 2321068900 ή στο email: kediser@gmail.com

τις ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 7.00 το πρωί έως τις 15.00.

Η «Πολιτεία των Ευχών» στις Σέρρες ανοίγει τις πύλες της αρχές Δεκεμβρίου από το 2013 για να προσφέρει στιγμές ξεγνοιασιάς και χαράς σε μικρούς και μεγάλους.

Η πλατεία Ελευθερίας της πόλης των Σερρών και οι κεντρικοί δρόμοι μετατρέπονται σε μία «Μαγική Πολιτεία» που κάθε ευχή πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Ο Άγιος Βασίλης έρχεται στις Σέρρες και γεμίζει με αστερόσκονη κάθε γωνιά της. Χιλιάδες λαμπιόνια, ανάβουν για να διώξουν μακριά την καταχνιά του χειμώνα, χαρίζοντας «ζεστές» στιγμές χαράς σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Καρουζέλ, τροχός, μπαλαρίνα, παγοδρόμιο, τεράστια φουσκωτά παιχνίδια, κλόουν, ξυλοπόδαροι, θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, μεγάλες συναυλίες γνωστών συγκροτημάτων και τραγουδιστών, χορευτικά σύνολα από μοντέρνους και παραδοσιακούς χορούς πλαισιώνουν την «Πολιτεία των Ευχών» με τους μικρούς Σερραίους να επιδεικνύουν καθημερινά τις ικανότητές τους στη μαγειρική, στη ζωγραφική και σε πολλές γιορτινές δημιουργίες.

Μικροί και μεγάλοι ζουν στο πνεύμα των εορτών αφήνοντας πίσω τους τις έγνοιες της καθημερινότητας.

Τα Νέα της Πολιτείας