στολίζω την πόλη μου

Στολίζω την πόλη μου

Δεκάδες μαθητές στόλισαν το έλατό τους στέλνοντας το δικό τους μήνυμα

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ) και η Αντιδημαρχία Παιδείας, σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Σερρών, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της φετινής Πολιτείας των Ευχών  διοργανώνουν τη δράση: «Στολίζω την πόλη μου», με στόχο την ευαισθητοποίηση , τη συμμετοχή και την ενεργοποίηση της φαντασίας αλλά και της δημιουργικής ικανότητας, των μαθητών και μαθητριών του Δήμου Σερρών.

Κατά μήκος του πεζοδρόμου της Κ. Καραμανλή αλλά και στις κεντρικές οδούς Ερμού, Εμμανουήλ Ανδρόνικου, Περιστέρη Κωστοπούλου και Παναγή Τσαλδάρη τοποθετήθηκαν περισσότερα από 100 δέντρα για να στολιστούν από τα χέρια των παιδιών. Από την Τετάρτη έως και σήμερα το κέντρο γέμισε από παιδιά που συνέβαλλαν στην Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στέλνοντας παράλληλα τα δικά τους μηνύματα για θέματα κοινωνικά που τους αφορούν, μέσα από τα στολίδια και τις χειροποίητες δημιουργίες που κατασκεύασαν στα σχολεία τους.

Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Σερρών  έδωσαν μια διαφορετική νότα στην πόλη ψάλλοντας τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και στολίζοντας παράλληλα το δικό τους έλατο. Τα παιδιά του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ετοίμασαν ένα ιδιαίτερο δέντρο ανακύκλωσης , ενώ οι μαθητές και οι μαθήτριες του 1ου Γυμνασίου Σερρών τοποθέτησαν στο δέντρο τους ένα σπιτάκι μιας και το θέμα τους φέτος είναι τα πουλιά που …τιτιβίζουν τις καλές ειδήσεις και τις αξίες που οφείλουμε να υπηρετούμε στη ζωή.

Δέντρα ιδιαίτερα, όμορφα, στολισμένα από παιδιά μικρά και μεγάλα, που βάζουν τη δική τους πινελιά στην Πολιτεία των Ευχών.

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα