σχολείο

Σχολικά είδη και τσάντες παρέδωσαν στην Κ.Ε.ΔΗ.Σ. τα μέλη του παραρτήματος Σερρών της Ε.Γ.Ε.

Συνεχίζεται η εθελοντική δράση «Δώρισε σχολικά είδη – χάρισε χαμόγελα», έως και την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022, με σκοπό την ηθική και υλική αρωγή των οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και με γνώμονα την αγάπη για το παιδί. Πρόκειται για μια δράση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.), που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας και τον σύλλογο «Σερραίες Μανούλες».
Την έμπρακτη συμπαράστασή τους στις οικογένειες και στα παιδιά εξέφρασαν τα μέλη του παραρτήματος Σερρών της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας. Σήμερα η Πρόεδρος της Ε.Γ.Ε. κ. Διαμάντω Φραγκεδάκη παρέδωσε στην Κ.Ε.ΔΗ.Σ. τα είδη που συγκέντρωσαν, τσάντες και σχολικά είδη , προκειμένου να χαρίσουν χαμόγελα στα παιδιά.
Να επισημανθεί ότι στόχος της εθελοντικής δράσης είναι η συγκέντρωση σχολικών ειδών, όπως τσάντες, κασετίνες, χαρτικά κ.α., τα οποία είναι είτε μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση, είτε καινούρια , προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των παιδιών, που ανήκουν σε οικονομικά ασθενέστερες ομάδες.
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά στην εθελοντική δράση και να χαρίσουν σχολικά είδη ή ακόμη και να αναφέρουν αν γνωρίζουν κάποια ευπαθή οικογένεια που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο οικονομικό βάρος της αγοράς των απαιτούμενων ειδών για το σχολείο, μπορούν να καλούν καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρα 8:00 -14:00 στα τηλέφωνα 2321 0 68917 και 2321 0 68900 ή να στείλουν μήνυμα στο σύλλογο Σερραίες μανούλες στα email: kediser@gmail.com και sermothers@gmail.com και στο FB στις σελίδες: Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών και Σύλλογος Σερραίες Μανούλες, έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2022.
Πιο συγκεκριμένα συγκεντρώνονται:
● Σχολικές τσάντες δημοτικού – γυμνασίου – λυκείου
● Τετράδια
● Σχολικοί άτλαντες
● Τέμπερες – Κηρομπογιές
● Μπλοκ ζωγραφικής – ακουαρέλες
● Μαρκαδόρους – Ξυλομπογιές
● Μολύβια
● Στυλό
● Γόμες
● Ξύστρες
● Διορθωτικά
● Πινέλα
● Κασετίνες
● Ντοσιέ (μεγάλα – μικρά) και ανταλλακτικά φύλλα
● Φακέλους με λάστιχο
● Χαρτί Α4
● Διαφάνειες
● Κόλλες (στικ και υγρές)
● Πλαστελίνες
● Διάφανο αυτοκόλλητο για την προστασία βιβλίων
● Ψαλιδάκια
● Γεωμετρικά όργανα
Όλα τα είδη συγκεντρώνονται στο ισόγειο της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. στην οδό Εθνικής Αντίστασης 34, στην πόλη των Σερρών.
Ελάτε όλοι μαζί να στηρίξουμε τα παιδιά και τις οικογένειες που μας έχουν ανάγκη!

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα