Τα ιπτάμενα φαναράκια

Τα ιπτάμενα φαναράκια επέστρεψαν

Πολύχρωμος έγινε ο Σερραϊκός ουρανός για καλό σκοπό. 

Ένα υπέροχο γιορτινό θέαμα απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 23/12/2022 στην πλατεία Ελευθερίας της πόλης των Σερρών, όπου εκατοντάδες ιπτάμενα φαναράκια φώτισαν τον ουρανό, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.), σε συνεργασία με τον Δήμο Σερρών και την ομάδα εθελοντών Action Team. Πρόκειται για μια δράση της Πολιτείας των Ευχών, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε πολύχρωμος ο Σερραϊκός ουρανός, από τα εκατοντάδες φαναράκια.

Ο Δήμαρχος Σερρών κ.Αλέξανδρος Χρυσάφης, έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσει η εκδήλωση και αναφέρθηκε στη φιλανθρωπική της διάσταση, καθώς τα χρήματα από τη συγκεκριμένη Δράση θα διατεθούν για την μικρή Χριστίνα – Μαρία, η οποία είναι 18 μηνών, πάσχει από μια σπάνια ασθένεια και υποβάλλεται σε μια δύσκολη και δαπανηρή θεραπεία.

Η Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη, ευχαρίστησε τους Σερραίους που συμμετείχαν στη γιορτινή Δράση και συνέβαλαν ώστε η “βοήθεια” προς την μικρή Χριστίνα – Μαρία, να γίνει ακόμη πιο μεγάλη!

Οι Σερραίοι συμμετείχαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό στη δράση στέλνοντας σημαντικότερη ευχή: «υγεία για όλους» ψηλά στον ουρανό! Πρόκειται για μία διαδικασία, που αναμένεται να εξελιχθεί σε θεσμό τα επόμενα χρόνια καθώς πλέον μικροί και μεγάλοι ανυπομονούν για την στιγμή που τα πολυάριθμα φανάρια θα αγγίξουν τον ουρανό για έναν πολύ καλό, σημαντικό σκοπό.

Από το Γραφείο Τύπου
της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα