Εορταστικό Πρόγραμμα

Το πρόγραμμα της Πολιτείας των Ευχών για την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Καταπληκτικές δράσεις και εκδηλώσεις πλαισιώνουν το πρόγραμμα της Πολιτείας των Ευχών, για την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου.
Μεγάλοι πρωταγωνιστές, τα παιδιά!!!

Για πρώτη φορά στην πόλη μας το σπιτάκι των Playmobil. 

Τα μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στον κόσμο των αγαπημένων Playmobil, να διασκεδάσουν και να δημιουργήσουν! Ειδικός παιδαγωγός απασχολεί δημιουργικά τα παιδιά και τα ξεναγεί στον μαγικό κόσμο των Playmobil!

«Γίνε Άη Βασίλης για ένα παιδί» – Δράση της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών

Τα Χριστούγεννα δεν πρέπει κανένα παιδί να μείνει χωρίς δώρο!
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά στην εθελοντική δράση και να γίνουν ο «Άη Βασίλης για ένα παιδί» μπορούν να καλούν καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρα 8:00 -14:00 στα τηλέφωνα 2321 0 68917 και 2321 0 68900 ή να στείλουν μήνυμα στο email: kediser@gmail.com και να

  • αναφέρουν τα στοιχεία παιδιών που γνωρίζουν ότι η οικονομική κατάσταση δεν επιτρέπει στους γονείς να τους πάρουν δώρο.
  • αγοράσουν ένα δώρο αξίας από 10 έως 20 ευρώ , να το τυλίξουν και να αφήσουν το πακέτο στον 3ο όροφο της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

Τα δώρα θα τα μοιράσει ο Άη Βασίλης μαζί με τα ξωτικά της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.)

Στείλε το γράμμα σου στον Santa Claus

Η Κ.Ε.ΔΗ.Σ. σε συνεργασία με τα ΕΛ.ΤΑ. έχουν τοποθετήσει το γραμματοκιβώτιο του Santa μπροστά στο σπιτάκι του, στην Πλατεία Ελευθερίας. Εκεί τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να γράψουν και να στείλουν το γράμμα τους, με παραλήπτη τον Santa Claus!

Γιορτινή Ποδηλατάδα 

Είστε οικογένεια ή παρέα και θέλετε να κάνετε ποδήλατο μαζί; Ελάτε στην Πολιτεία των Ευχών, στην Πλατεία Ελευθερίας, καθημερινά 10:00 – 14:00 και 17:00- 21:00, όπου  μπορείτε να κάνετε βόλτα με την οικογένεια, τους φίλους σας, τα παιδιά και την παρέα τους, εντελώς δωρεάν!

Μαγειρεύω και προσφέρω με αγάπη

300 μερίδες φαγητό από την Κ.Ε.ΔΗ.Σ., σε οικονομικά ευπαθείς συμπολίτες μας, στο πλαίσιο της Πολιτείας των Ευχών, σε συνεργασία με το εστιατόριο «Ερατεινό της θείας Ρίκας». Η δράση αφορά τις ημέρες των Χριστουγέννων και θα επαναληφθεί για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς.

Χριστουγεννιάτικα Bazaar 

Στα γιορτινά σπιτάκια της Πολιτείας των Ευχών, σύλλογοι και φορείς της πόλης μας εκθέτουν τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες τους. Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου συμμετέχουν ο Εμπορικός Σύλλογος Ν.Σερρών, ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος, η  Ανέμη, ο  Σύλλογος Καρκινοπαθών και η Ηλιαχτίδα.

Sofia’s musical steps
Ένα μουσικό ταξίδι, για βρέφη, νήπια και παιδιά, προσχολικής ηλικίας. Στο σπιτάκι του Santa Claus 18:00 – 19:00

“Η μπάντα του κόσμου”Χριστουγεννιάτικα τραγούδια με μια διαφορετική ορχήστρα! Στο σπιτάκι του Santa Claus 19:00 – 20:00.

Και βέβαια τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα γιορτινές μελωδίες και κάλαντα θα “πλημμυρίσουν” το κέντρο των Σερρών.

 

Από το Γραφείο Τύπου
της Κ.Ε.Δ.Η.Σ

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα