Το 1ο Σαλόνι Εικονικής Πραγματικότητας για δεύτερη χρονιά στην «Πολιτεία των Ευχών»   ΔΩΡΕΑΝ για όλους οι εφαρμογές Virtual Reality Προσομοίωση αυτισμού και άνοιας

 

Το VR Planet, το 1ο Σαλόνι Εικονικής Πραγματικότητας στην Αθήνα, βρίσκεται από χθες στην Πολιτεία των Ευχών στις Σέρρες και συγκεκριμένα  στα σπιτάκια της Πλατείας Εμπορίου έως το Σάββατο 30/12/23 κατά τις ώρες 18:00 έως τις 21:00.

Στο σαλόνι Εικονικής Πραγματικότητας  μπορούν όσοι το επισκέπτονται να απολαύσουν ΔΩΡΕΑΝ μαζί με τους φίλους ή την οικογένειά τους ένα ταξίδι σε ότι μέχρι τώρα θεωρούσαν αδύνατον. Τις δεκάδες διαφορετικές Virtual Reality Eφαρμογές, όπως Gaming-action, Shooting, Escape room, Διαστημικές αποστολές, Αναρρίχηση, Αρχαιότητα, 5 Αισθήσεις, Ανθρώπινο σώμα, Πλανήτες Ηλιακού συστήματος, BBC Διάστημα, Ζωγραφική, Γλυπτική, Θρίλερ, Roller coaster, Bungee jumping, Βυθός, Everest, Disney, Marvel & πολλές ακόμα θα μπορούν να τις εξερευνήσουν μικροί και μεγάλοι.

Μεταξύ άλλων σε όσους το επιθυμούν δίνεται η δυνατότητα της προσομοίωσης αυτισμού και άνοιας. Ο ρόλος του σαλονιού εικονικής πραγματικότητας είναι διπλός μιας και αποσκοπεί τόσο στην ψυχαγωγία και τη διασκέδαση όσο και την επιμόρφωση.

 

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα