Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η παρουσίαση του Βιβλίου της Γεσθημανής Μπερμπέρη “Ποιος άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου;”

 
“Ποιος άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου;”
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση παρουσίασης του πρώτου βιβλίου της Σερραίας συγγραφέα Γεσθημανής Μπερμπέρη ,
“Ποιος άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου;” την οποία και διοργάνωσαν οι εκδόσεις «Αποστακτήριο», σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.).
Οι φίλοι του βιβλίου που βρέθηκαν χθες βράδυ στο Citizen, «αγκάλιασαν» το πρώτο «παιδί» της Γεσθημανής Μπερμπέρη και είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην όμορφη βραδιά.
Το βιβλίο προλόγισε ο Ιατρός και Συγγραφέας Αντώνης Κερασνούδης, ενώ μίλησαν για το νέο εγχείρημα αλλά και για την Γεσθημανή Μπερμπέρη, η πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και φιλόλογος Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη, η φιλόλογος Διονυσία Ζήκα, η εκδότρια Ελένη Παπακώστα, ο συγγραφέας Αλέξανδρος Ακριτίδης και η Δημοσιογράφος και Ραδιοφωνική παραγωγός Μαρκέλλα Μικέλη, η οποία είχε και τον συντονισμό της παρουσίασης.
Λίγα λόγια για τη συγγραφέα…
Η Γεσθημανή Μπερμπέρη γεννήθηκε στις Σέρρες και μεγάλωσε στο χωριό Προβατάς. Σπούδασε Νοσηλευτική και έχοντας ασίγαστο το πάθος της για γνώση και εξέλιξη, απέκτησε δυο μεταπτυχιακά διπλώματα, στη Διοίκηση
Μονάδων Υγείας και στη Δημόσια Διοίκηση. Το κρυφό της μεράκι, όμως, έκαιγε πάντα μέσα της και δεν ήταν άλλο από τις λέξεις. Αυτές που έρχονται και σε ξυπνάνε με θράσος τις νύχτες και απαιτούν να τους δώσεις σχήμα και συνέχεια. Έτσι, γεννήθηκαν και οι πρώτες της μικρές ιστορίες, οι οποίες αθόρυβα και μελωδικά ταυτόχρονα πήραν μορφή και αγωνιούν να
ταξιδέψουν. Παρακολούθησε σειρά σεμιναρίων δημιουργικής γραφής και συμμετείχε με δύο διηγήματα στο συλλογικό βιβλίο «Ιστορίες της πόλης μας» που στήριξε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών.
Ζητήστε το από κάθε βιβλιοπωλείο!
Σελίδα του βιβλίου:

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα