Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. πανέτοιμα να υποδεχτούν τα παιδιά σας

Tην Τετάρτη η καταληκτική ημερομηνία των ενστάσεων για τα Κ.Δ.ΑΠ.
Έως και την ερχόμενη Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021 έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν την ένστασή τους στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. όσοι παρουσίασαν ελλιπή φάκελο δικαιολογητικών ή απορρίφθηκαν, στο πλαίσιο του προγράμματος: «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» περίοδος 2021 – 2022.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην κεντρική σελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. υπάρχει ειδική εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή των ενστάσεων. Κατόπιν ολοκλήρωσης της διαδικασίας θα ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα και θα ξεκινήσουν οι εγγραφές.
Τα Κ.Δ.ΑΠ. της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. πανέτοιμα και με γνώμονα την καλλιέργεια και ενδυνάμωση των γνωστικών , κοινωνικών και συναισθηματικών δεξιοτήτων των παιδιών αλλά και την εξυπηρέτηση των οικογενειών τους, περιμένουν όλους τους γονείς στις νέες εγγραφές.
Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών παρέχει ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών με επίκεντρο το παιδί, το σεβασμό στην μοναδικότητά του, την ενδυνάμωση και εξέλιξη της προσωπικότητάς του.
Οι σύγχρονοι ανακαινισμένοι χώροι με ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες, εξοπλισμένες κατάλληλα με τα πλέον σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα μάθησης που στεγάζουν τις εννέα δομές Κ.Δ.ΑΠ. και τη μία δομή Κ.Δ.ΑΠ. Μ.Ε.Α. της Κ.Ε.ΔΗ.Σ., τηρούν όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας και λειτουργικότητας, όπου καλούνται τα παιδιά να ξεδιπλώσουν τη φαντασία τους, να εξελίξουν τη δημιουργικότητά τους και να ανακαλύψουν τη μάθηση μέσα από το παιχνίδι.
Η υποστήριξη του προγράμματος στις δομές γίνεται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, με πολυετή εμπειρία στο χώρο της δημιουργικής απασχόλησης και της άτυπης εκπαίδευσης.
Μουσικοκινητική, μπαλέτο, μοντέρνος χορός, ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ, διαδραστικό παιχνίδι, θεατρική αγωγή, ΜΟΥΣΙΚΗ, χορωδία, φιλαρμονική, κουκλοθέατρο, ΣΚΑΚΙ, παιχνίδια γνώσεων, ZUMBA KIDS, εικαστικά, κατασκευές, ζωγραφική, ΜΠΑΛΕΤΟ, μαγειρική, ζαχαροπλαστική, ΤΑΕ ΚWO DO, αισθητική αγωγή, περιβαλλοντική αγωγή και ποικίλες ομαδικές και αθλητικές δραστηριότητες αναπτύσσονται σε καθημερινή βάση στα Κ.Δ.ΑΠ. της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Εντωμεταξύ επίκειται συνεργασία με φορείς (π.χ. ΚΕ.Θ.Ι.Σ.) για την υλοποίηση εκπαιδευτικών δράσεων. Τέλος από φέτος θα παρέχονται υπηρεσίες ενισχυτικής διδασκαλίας.
Στο κάλεσμα της η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη αναφέρει: «Οι περισσότεροι γονείς θα θέλαμε τα παιδιά μας να μεγαλώσουν όπως κι εμείς, στις αλάνες με ατέλειωτο παιχνίδι. Δυστυχώς τα δεδομένα και οι εποχές έχουν αλλάξει και πλέον αυτό μοιάζει ακατόρθωτο καθώς τα περισσότερα παιδιά στον ελεύθερο χρόνο τους βρίσκονται επί ώρες μπροστά σε οθόνες (τηλεοράσεων, κινητών, τάμπλετ, Η/Υ). Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. έρχονται να συμβάλουν ουσιαστικά στην πραγματική ψυχαγωγία των παιδιών, παρέχοντας παιδαγωγικές δραστηριότητες , ποιοτικές, ομαδικές και ατομικές, αλλά και να βοηθήσουν συγχρόνως και τους γονείς που εργάζονται. Τα παιδιά αισθάνονται τα Κ.Δ.ΑΠ. της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. ως το δεύτερο σπίτι τους και τους εκπαιδευτές και φίλους τους ως τη δεύτερη οικογένειά τους. Σας περιμένουμε όλους για μια ακόμη χρονιά με νέες πολλές εκπλήξεις και πλούσια δώρα».
Να επισημανθεί ότι οι μητέρες πρέπει να ολοκληρώσουν την υποβολή της φορολογικής τους δήλωσης, ενώ οι άνεργες πρέπει να φροντίσουν να ανανεώσουν την κάρτα ανεργίας τους.
Όσοι επιθυμείτε να εγγραφείτε επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα:
Κ.Ε.ΔΗ.Σ.: 23210 68900, 23210 68910, 23210 68915
Κ.Δ.Α.Π. Μ.Ε.Α: 23210 50125
Κ.Δ.Α.Π. Ομόνοιας: 2321111356
Κ.Δ.Α.Π. Σφαγείων: 2321111354
Κ.Δ.Α.Π. Σκουτάρεως: 23210 99199
Κ.Δ.Α.Π. Προβατά: 23210 88535
Κ.Δ.Α.Π. 2ο Δημοτικό Σχολείο: 6974262265
Κ.Δ.Α.Π. 8ο Δημοτικό Σχολείο: 6974262263
Κ.Δ.Α.Π. 18ο Δημοτικό Σχολείο: 6974262262
Κ.Δ.Α.Π. 19ο Δημοτικό Σχολείο: 6974262261
Κ.Δ.Α.Π. 20ο Δημοτικό Σχολείο: 6974262260

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα