2ο Ευρωπαϊκό συνέδριο παραδοσιακής πάλης

Συνδιοργάνωση Κ.Ε.ΔΗ.Σ. – Παλαιστικός σύλλογος «Ο Διογένης»

 

                        Το 2ο Ευρωπαϊκό συνέδριο παραδοσιακής πάλης καθώς και οι αγώνες επίδειξης θα διεξαχθούν το Σάββατο 18/9/2021 και την Κυριακή 19/9/2021 στην πόλη των Σερρών. Πρόκειται για μια συνδιοργάνωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) με τον Παλαιστικό Σύλλογο «Ο Διογένης».

            Η «αυλαία» του Συνεδρίου θα ανοίξει το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 20.00 στο θερινό δημοτικό θέατρο των Σερρών, όπου και θα διεξαχθούν αγώνες επίδειξης παραδοσιακής πάλης με θέμα: «Η παραδοσιακή πάλη κατά την περίοδο της Τουρκοκρατίας».

            Κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας και συγκεκριμένα την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 11.30 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες του συνεδρίου, στο πλαίσιο των οποίων θα  παρουσιαστεί το πρόγραμμα «TRAWECU» καθώς και τα παραδοσιακά παιχνίδια. Επίσης θα μιλήσουν για την παραδοσιακή πάλη και για τον συνδυασμό της παραδοσιακής πάλης με τον τουρισμό οι εκπρόσωποι των Ευρωπαϊκών Χωρών που θα συμμετέχουν. Τέλος θα παρουσιασθεί και το πρόγραμμα του Πανηγυριού παραδοσιακής πάλης.

            Να επισημανθεί ότι και τις δύο ημέρες του Ευρωπαϊκού συνεδρίου θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που επιβάλλει η πανδημία του Covid 19.

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα