Αφιέρωμα στην Θράκη από την Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και την Θρακική Εστία Ν. Σερρών

Την Κυριακή η εκδήλωση στο θερινό θεατράκι Σερρών

Μια ξεχωριστή Θρακιώτικη βραδιά συνδιοργανώνουν η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) και η Θρακική Εστία Ν. Σερρών, την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 7.30 μ.μ. στο δημοτικό θερινό θέατρο,  προκειμένου να συμβάλλουν στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

Η εκδήλωση– αφιέρωμα στην Θράκη θα σημάνει ουσιαστικά και την έναρξη της λειτουργίας των  πολιτιστικών συλλόγων μετά από  τη συμπλήρωση σχεδόν δύο ετών απραξίας, λόγω της πανδημίας του Covid 19.

            Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί ομιλία για τη συμβολή των Θρακών στον νεότερο ελληνικό βίο, από την  φιλόλογο και μέλος της Θ.Ε.Ν.Σ. Γεωργιάδου Φωτεινή, θα τραγουδήσει η χορωδία της Θρακικής Εστίας με χοράρχη την κα Στέλλα Βλαχοπούλου, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία από το μουσικό σχήμα ΘΡΑΚΟΜΕΛΟ, το οποίο θα πλαισιώσουν οι: Νίκος Ζαπάρτας και Χρήστος Κουρουδής από τον Έβρο. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Φανή Ασπογαλή.

Να σημειωθεί ότι οι προσκλήσεις- κάρτες εισόδου διατίθενται δωρεάν για όσους επιθυμούν να παρευρεθούν τόσο από την Θρακική Εστία Ν. Σερρών, όσο και από την Κ.Ε.ΔΗ.Σ.  Συγκεκριμένα από τα γραφεία της Θ.Ε.Ν.Σ. Ομήρων 9 Σέρρες τηλ. 2321063808 , 6944390183 και 6944476088 και από την Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Εθνικής Αντίστασης 34, 3ος όροφος τηλ. 2321068917.

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα μέτρα προστασίας από την επιδημία του Covid 19, ενώ κατά την είσοδο στο Θερινό δημοτικό θέατρο πρέπει να επιδεικνύεται η αστυνομική ταυτότητα καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού, ή βεβαίωση νόσησης 6 μηνών, ή αρνητικό rapid test 48 ωρών

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα