“Αυλαία” για την Σχολή Χορού της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

 

Μετά από μια μακρά περίοδο αναστολής λειτουργίας, λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της COVID-19, ξεκινούν τα μαθήματα στα τμήματα της Σχολής Χορού της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.).

Η δύσκολη περίοδος που διανύσαμε και η πρωτόγνωρη καθημερινότητα που βιώσαμε λόγω της πανδημίας, μας κράτησαν μακριά από τους χώρους εκμάθησης χορού, αλλά τη Δευτέρα επιστρέφουμε στις αίθουσες λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Στο «τιμόνι» της σχολής χορού της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. για μια ακόμη χρονιά η δασκάλα χορού Όλγα Γιαζόβσκιχ: «Αγαπητά μου παιδιά και γονείς. Εύχομαι σε όλους μας καλή αρχή για την φετινή χορευτική σαιζόν.

Όπως λέει η Mary Poppins όταν ο κόσμος γυρνάει ανάποδα είναι το καλύτερο να γυρίσεις κι εσύ μαζί του! Από εκεί και κάτω όλα φαίνονται κανονικά. Με την καινούρια οπτική τα βλέπεις χωρίς φόβο. Τελικά είναι ο τρόπος , πως βλέπεις τα πράγματα. Οπότε σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που επικρατούν να είμαστε υπεύθυνοι πολίτες, να τηρούμε τους κανόνες και τα μέτρα που χρειάζονται, ώστε να μπορούμε να χορεύουμε όλο τον χρόνο.

Και να μην ξεχνάμε, ότι η Ζωή συνεχίζεται…

Ας ξεκινήσουμε δυναμικά, δημιουργικά, με καλή διάθεση και πολύ χαρά.»

Η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.)

κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη, με αφορμή την έναρξη των μαθημάτων ανέφερε: «Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε μικρούς και μεγάλους, ξεκινούμε τα τμήματα χορού και διαβεβαιώνουμε ότι η ασφάλεια και η υγεία των μελών μας είναι το πρώτιστο μέλημά μας. Τηρούμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα και λαμβάνουμε όλα τα σχετικά μέτρα σχολαστικά. Προσαρμόζουμε την καθημερινότητά μας στα νέα δεδομένα, αλλά δεν αφήνουμε την πανδημία να σταθεί εμπόδιο στην άσκηση που προσφέρει πολλαπλά οφέλη στο σώμα και στην ψυχική υγεία μας. Όλοι μαζί με υπομονή, προσοχή και υπακοή στις συστάσεις των ειδικών θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ώστε να συνεχίσουμε τη ζωή και τις δραστηριότητές μας.»

Τα μέτρα προστασίας θα τηρούνται σχολαστικά στον χώρο της αίθουσας χορού για την ασφάλεια των παιδιών, ενώ θα τηρούνται αυστηρά οι υγειονομικοί κανόνες που θα πρέπει να ακολουθούν τόσο το προσωπικό, όσο και οι αθλούμενοι.

Η μηνιαία συνδρομή για τη Σχολή Χορού της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. είναι 20 Ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες καθημερινά στο τηλέφωνο 2321068900.

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα