Συναυλία – αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη

Κ.Ε.ΔΗ.Σ. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. – Serres Voices
Ένα εξαιρετικό μουσικό αφιέρωμα στη ζωή και στο έργο του παγκόσμιου Έλληνα μουσικοσυνθέτη και σύμβολο της Ρωμιοσύνης, Μίκη Θεοδωράκη, με στόχο να τιμηθεί η μνήμη του, διοργανώνουν η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.), το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Σερρών και οι Serres Voices.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 21:00 στην κεντρική σκηνή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Σερρών (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.) με τη συμμετοχή 27 καλλιτεχνών, μουσικών, τραγουδιστών και χορωδίας, υπό τη διεύθυνση του κ. Γιώργου Παντσουράκη.
Όσοι βρεθούν το βράδυ της Παρασκευής στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι με τραγούδια που σφράγισαν μια ολόκληρη εποχή.
Με αφορμή την εκδήλωση συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) κ. Χρυσάνθη Παλάζη Τσοχατζίδη, ο πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών κ. Ιωάννης Γάτσιος, ο διευθυντής ορχήστρας κ. Γιώργος Παντσουράκης και η παρουσιάστρια της εκδήλωσης κ. Φιλίτσα Γκόβρανου.
Να επισημανθεί ότι η είσοδος είναι δωρεάν, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν το αφιέρωμα να έχουν εφοδιαστεί με την κάρτα εισόδου (από την Κ.Ε.ΔΗ.Σ. ή το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.) και να επιδεικνύουν κατά την είσοδό τους στο θέατρο το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης καθώς και την ταυτότητά τους.
Θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία από την πανδημία του Covid 19.

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα