Αποφασίστηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών η αντικατάσταση του οδοφωτισμού με φωτιστικά LED μέσω ΣΕΑ – ΣΔΙΤ

Αποφασίστηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών κατά τη συνεδρίασή της σήμερα, Δευτέρα 29 Νοεμβρίου η έναρξη της διαδικασίας αντικατάστασης του οδοφωτισμού με φωτιστικά LED για το σύνολο του Δήμου μέσω Σύμβασης Ενεργειακής Απόδοσης(ΣΕΑ – ΣΔΙΤ).

Η ιστορική απόφαση ελήφθη με πλειοψηφία από το αρμόδιο όργανο, την Οικονομική Επιτροπή. Φυσικά είχαν προηγηθεί επανειλημμένες ενημερώσεις και παρουσιάσεις του έργου αυτού τόσο στους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων όσο και σε Δημοτικά Συμβούλια.

Η Δημοτική Αρχή, σύμφωνα και με τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, προχωρά στην ενεργειακή αναβάθμιση του Δήμου Σερρών και στην παροχή υπηρεσιών έξυπνης πόλης εξασφαλίζοντας μέσω του μοντέλου ΣΕΑ/ΣΔΙΤ την αντικατάσταση του συνόλου των φωτιστικών του Δήμου, σε όλες δηλαδή τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς επιβάρυνση δανείου για τους Δημότες και κυρίως με την πληρωμή του έργου να γίνεται μόνο μετά από πιστοποιημένη εξοικονόμηση πόρων.

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα