Την Κυριακή το SERRES SANTA CLAUS RUN 2021

Ο Δήμος Σερρών, η Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και οι δρομείς Υγείας του Πανσερραϊκού

σας καλούν σε μια ακόμη δρομική γιορτή

 

O πιο διασκεδαστικός χριστουγεννιάτικος αγώνας δρόμου έρχεται για να προσφέρει στιγμές χαράς και διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους. Σε μία άκρως εορταστική ατμόσφαιρα ο Δήμος Σερρών και  η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ ), σε συνεργασία με το τμήμα Δρομέων Υγείας του Πανσερραϊκού διοργανώνουν την ερχόμενη Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11:00 το πρωί το

Serres Santa Claus Run 2021”. Ένα Χριστουγεννιάτικο αγώνα, που αγκαλιάστηκε από εκατοντάδες «Άγιο-Βασίληδες» και έχει γίνει πλέον θεσμός.

Με σημείο αφετηρίας και τερματισμού μπροστά στην Τράπεζα της Ελλάδος, η συμβολική διαδρομή, που θα διανύσουν οι Santa Claus δρομείς,  σχηματίζει μια Χριστουγεννιάτικη κάλτσα και έχει μήκος 3 χλμ.

Μια ακόμη δρομική γιορτή θα πραγματοποιηθεί στην πόλη των Σερρών, προκειμένου οι Σερραίοι δημότες να έχουν την ευκαιρία να τρέξουν, να διασκεδάσουν και να βιώσουν το εορταστικό κλίμα της εποχής, ντυμένοι Άγιο Βασίληδες.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν Χριστουγεννιάτικα σκουφάκια και στολές Άγιου Βασίλη.

Το Santa Claus Run έχει καθιερωθεί πλέον ως ένας κοινωνικός θεσμός, με παράλληλο στόχο την ενίσχυση αξιόλογων κοινωφελών σκοπών που υλοποιούν ουσιαστικό έργο. Φέτος είναι αφιερωμένο στον εθελοντικό οργανισμό το «Χαμόγελο του Παιδιού» και κάθε ευρώ που θα συγκεντρωθεί, θα συλλεχθεί στον κουμπαρά του Οργανισμού, για να δώσει λύση σε παιδιά με σοβαρά προβλήματα Υγείας!

Τις φετινές γιορτές θα διασκεδάσουμε με ασφάλεια, στο Serres Santa Claus Run την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί.  

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί σε απόλυτη συμφωνία με τα υπάρχοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα