Ο Άη Βασίλης ξεκίνησε…

Ούτε ένα παιδί δεν θα μείνει χωρίς δώρο τις γιορτές
Κοινή δράση της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και του συλλόγου «Σερραίες Μανούλες»
Στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) έφτασε σήμερα το πρωί ο Άη Βασίλης, προκειμένου να παραλάβει τα δώρα για να τα παραδώσει ο ίδιος στα χέρια των παιδιών. Δώρα τα οποία ετοίμασαν με πολύ μεράκι οι δεκάδες Σερραίοι εθελοντές, ακόμη και μικρά παιδιά, τα οποία διαθέτοντας ακόμη και το χαρτζιλίκι τους έγιναν «Άη Βασίλης για ένα παιδί».
Μαζί με τον Άη Βασίλη οι βοηθοί του τα ξωτικά, ο Τάρανδος και ο αρκούδος, πρόκειται να χαρίσουν πολλά χαμόγελα στα παιδικά χείλη.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι από τις αρχές Δεκεμβρίου η Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.), σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Σερραίες Μανούλες», προχώρησαν στη δράση «Γίνε Άη Βασίλης για ένα παιδί» και στη συγκέντρωση δώρων, ώστε όλα τα παιδιά του Δήμου Σερρών να πάρουν το δικό τους δώρο.
Σήμερα λίγο μετά τις 11:00 τον Άγιο Βασίλη, τα ξωτικά και τους μασκότ της Πολιτείας των Ευχών υποδέχτηκαν στην Κ.Ε.ΔΗ.Σ. η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Χρυσάνθη Παλάζη Τσοχατζίδη και η Πρόεδρος του συλλόγου «Σερραίες Μανούλες» κ. Βασιλική Πέτσα.
«Δίπλα μας, στη γειτονιά μας, στο σχολείο , υπάρχουν παιδιά, για τα οποία η ιδέα ενός Χριστουγεννιάτικου δώρου φαντάζει σαν όνειρο. Αυτές τις γιορτές η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σερραίες Μανούλες αποφασίσαμε να μην αφήσουμε κανένα παιδί του δήμου Σερρών χωρίς δώρο. Η ανταπόκριση των Σερραίων ήταν πραγματικά συγκινητική και αυτό μας έκανε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε να χαμογελάσουμε και να κάνουμε και τα ίδια τα παιδιά να χαμογελούν», ανέφερε η πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.
Με τη σειρά της η πρόεδρος του Συλλόγου Σερραίες Μανούλες δήλωσε: «Είναι μια κρύα ημέρα σήμερα αλλά οι καρδιές μας είναι ζεστές γιατί ο Άη Βασίλης ετοιμάζεται να μοιράσει τα δώρα στα παιδιά. Δώρα που συγκεντρώθηκαν χάρη στη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία θα δοθούν σε τουλάχιστον ενενήντα παιδιά του δήμου Σερρών. Ευελπιστούμε έως αύριο τα παιδιά να γίνουν 100 και να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς δώρο τις φετινές γιορτές.»

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα