Δώρα και ευχές σε 600 ωφελούμενους

του «Βοήθεια στο σπίτι» από την Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

 

Δώρα «αγάπης» και πολλές ευχές δόθηκαν από την πρόεδρο κ. Χρυσάνθη Παλάζη Τσοχατζίδη, τα μέλη του Δ.Σ. και τους εργαζομένους της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. στους 600 και πλέον ωφελούμενους του «Βοήθεια Στο Σπίτι».

            Από το πρωί της περασμένης Δευτέρας οι εργαζόμενοι του προγράμματος έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου, ώστε να πάνε στο σπίτι του κάθε ωφελούμενου τα δώρα κι ευχές πριν από τα Χριστούγεννα. Πρόκειται για ένα κουτί μελομακάρονα, μια φλυτζάνα κι ένα χειροποίητο ξύλινο ημερολόγιο σε σχήμα σπιτιού, για να συμβολίζει το

«Βοήθεια Στο Σπίτι». Η συμβολική αυτή κίνηση χάρισε χαμόγελα στους ανήμπορους δημότες που λαμβάνουν πολύτιμες και σημαντικές υπηρεσίες από τους εργαζόμενους των δομών του προγράμματος.

«Μπορεί να λέμε ότι τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή για τα παιδιά, αλλά να μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και οι άνθρωποι της Τρίτης ηλικίας που νιώθουν κι αυτοί παιδιά. Κυρίως για τους ωφελούμενούς μας στο «Βοήθεια Στο Σπίτι» η σκέψη ότι κάποιος τους χτυπάει την πόρτα και τους προσφέρει ένα δώρο αγάπης έχω την αίσθηση ότι είναι πολύ σημαντικό. Μαζί με την κούπα και τα μελομακάρονα , το ημερολόγιο σε σχήμα σπιτιού αποτελεί και την ουσία του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Προστατεύουμε τους ωφελούμενους και τους παρέχουμε υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητά τους, ενώ νιώθουν πιο ασφαλείς γνωρίζοντας ότι είμαστε στο πλευρό τους», σημείωσε η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) κ. Χρυσάνθη Παλάζη Τσοχατζίδη.

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα