Δόθηκαν τα smartwatch στα παιδιά των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

 

Φορτωμένος με ένα σάκο γεμάτο smartwatch, o Άι Βασίλης έφτασε στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.ΑΠ.) της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.), προκειμένου να χαρίσει τα τελευταίας τεχνολογίας «έξυπνα» ρολόγια στα μικρά παιδιά, που περίμεναν με μεγάλη ανυπομονησία τα δώρα τους.

Περισσότερα από 300 smartwatch  δόθηκαν από την Κ.Ε.ΔΗ.Σ. κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης γιορτής που διοργάνωσε η καθεμία από τις 8 δομές Κ.Δ.ΑΠ. και ΚΔΑΠ ΜΕΑ της Κοινωφελούς Επιχείρησης, ενώ ιδιαίτερα θερμή ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν στον Άι Βασίλη το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης  παιδαγωγοί και παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης της Ομόνοιας.                                                                 

Αναφερόμενη στην όλη διαδικασία παράδοσης , που ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη τόνισε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δηλώσουμε ότι η διαδικασία παράδοσης των smartwatch  ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Μια ακόμη υπόσχεσή μας υλοποιήθηκε, αποδεικνύοντας ότι η δημοτική αρχή είναι συνεπής στις δεσμεύσεις της απέναντι στους Σερραίους δημότες. Σήμερα αφήνουμε  το χαμόγελο και τον ενθουσιασμό των παιδιών να μας γεμίσει αισιοδοξία. Εμείς συνεχίζουμε και θέτουμε νέους στόχους με γνώμονα την ευχάριστη, δημιουργική και εποικοδομητική απασχόληση των παιδιών μας στα ΚΔΑΠ της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. του Δήμου Σερρών.

Καλές γιορτές εύχομαι σε όλους με Υγεία, χαμόγελα και θετική σκέψη!»

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα