Την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτάς της έκοψε η Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

 

 

Την Βασιλόπιτα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) έκοψε η Πρόεδρος κ. Χρυσάνθη Παλάζη-Τσοχατζίδη για το έτος 2022 για το Διοικητικό Συμβούλιο, παρουσία όλων των μελών του, είτε δια ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεων της επιχείρησης, είτε μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

          Η κ. Παλάζη ευχαρίστησε όλα μέλη του Δ.Σ. για την παρουσία τους και την πολύτιμη συνδρομή τους στο έργο της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. κι ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, προσωπική ευτυχία για τον καθένα, ευημερία και πρόοδο στην Επιχείρηση και όλους τους /τις εργαζόμενους/-ες.  

«Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών είναι ένα χρήσιμο και εποικοδομητικό εργαλείο στη διάθεση της δημοτικής αρχής. Με σύνεση και μεθοδικότητα και πρόγραμμα,  θα προχωρήσουμε σε δράσεις και ενέργειες και τη φετινή χρονιά , προκειμένου να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των Σερραίων δημοτών, στο πλαίσιο του κοινωφελούς χαρακτήρα της Επιχείρησης», ανέφερε η πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

Η κοπή της πίτας ανέδειξε ως τυχερό για το 2022 το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. , Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Δημήτρη Σιαμάγκα.

Παράλληλα κόπηκε μια 2η βασιλόπιτα για τα τμήματα της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και μοιράστηκαν σε όλους τους εργαζόμενους βασιλοπιτάκια, ενώ τυχεροί αναδείχθηκαν ο κ. Κυριάκος Πάσχος και η κ. Μπιμπιλάκη.

 

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα