Εκστρατεία αλληλεγγύης

Ώρα ανθρωπιάς για τα παιδιά της Ουκρανίας

 

Η  Κ.Ε.ΔΗ.Σ. συγκεντρώνει παιδικά ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, κλινοσκεπάσματα και συσκευασμένα είδη πρωινού

 

Εκστρατεία αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τα παιδιά της Ουκρανίας, τα οποία σε κατάσταση ψυχολογικού σοκ και ταλαιπωρημένα από το πολύωρο ταξίδι, καθημερινά περνούν τα σύνορα για να ξεφύγουν από τον πόλεμο στη χώρα τους, διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.).

Οι Σερραίοι καλούνται να βρεθούν στο πλευρό των ανθρώπων που πλήττονται από τον πόλεμο και να «αγκαλιάσουν» τα μικρά παιδιά, παρέχοντάς τους είδη που είναι απαραίτητα για την καθημερινή τους επιβίωση.

Αναφερόμενη στην πρωτοβουλία της Κοινωφελούς Επιχείρησης , η πρόεδρος Χρυσάνθη Παλάζη Τσοχατζίδη δήλωσε: «Θέλοντας να εκφράσουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στα παιδιά της Ουκρανίας, τα οποία βιώνουν πρωτόγνωρες καταστάσεις διοργανώνουμε εκστρατεία συγκέντρωσης ειδών που κρίνονται απαραίτητα για την επιβίωσή τους. Πρέπει να στηρίξουμε με οποιοδήποτε τρόπο τα μικρά παιδιά, που με δάκρυα στα μάτια καθημερινά περνούν τα σύνορα, τα παιδιά τα οποία σε αυτή την τρυφερή ηλικία γνώρισαν το σκληρό πρόσωπο του πολέμου, αφήνοντας πίσω τους το σπίτι τους και πολλά εξ αυτών ακόμη και τις οικογένειές τους. Καλούμε τους Σερραίους να βάλουν τον δικό τους κρίκο στην αλυσίδα αγάπης για τα παιδιά της Ουκρανίας».

          Στο πλαίσιο της προσπάθειας να συγκεντρωθούν είδη για τα παιδιά της Ουκρανίας, από τη Δευτέρα 14/3/2022 έως και την Παρασκευή 18/3/2022 και ώρα 7:00 με 15:00 στον χώρο της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. θα συλλέγονται:

  • Παιχνίδια
  • Λούτρινα παιχνίδια
  • Παιδικά ρούχα
  • Παιδικά παπούτσια
  • Κλινοσκεπάσματα
  • Συσκευασμένα είδη πρωινού

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 2321 0 68900 και 2321 0 68917.

 

Αξίζει να επισημανθεί ότι τα λούτρινα παιχνίδια θα αποσταλούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού», προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθειά τους και να συμβάλλουν στο ταξίδι ανθρωπιάς που θα γίνει για τα παιδιά της Ουκρανίας.

 

Ελάτε κι εσείς για να στηρίξουμε όλοι μαζί για άλλη μια φορά τον εθελοντισμό και την προσφορά στον συνάνθρωπο.

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα