Μεγάλη η ανταπόκριση των Σερραίων στο κάλεσμα της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τα παιδιά της Ουκρανίας

 

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση των Σερραίων  στην Εκστρατεία αλληλεγγύης και συμπαράστασης, που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.), για τα παιδιά της Ουκρανίας, τα οποία σε κατάσταση ψυχολογικού σοκ και ταλαιπωρημένα από το πολύωρο ταξίδι, καθημερινά περνούν τα σύνορα για να ξεφύγουν από τον πόλεμο στη Χώρα τους.

Σερραίοι πολίτες, αλλά και φορείς του Δήμου Σερρών, πολιτιστικοί σύλλογοι και σχολεία καθημερινά μεταβαίνουν στην Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και προσφέρουν τα είδη που συγκέντρωσαν.  Συγκινητική ήταν η συνδρομή του  Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Κωνσταντινάτου. Τα μέλη του Δ.Σ. σήμερα βρέθηκαν στο κτίριο της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και παρέδωσαν τα είδη πρώτης ανάγκης. Να αναφέρουμε ότι οι κάτοικοι του Κωνσταντινάτου, επιδεικνύοντας έντονη διάθεση προσφοράς κατάφεραν σε μικρό χρονικό διάστημα να συγκεντρώσουν τα απαιτούμενα είδη.

Από την πλευρά της η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης και εντεταλμένη Σύμβουλος Εθελοντισμού κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη ευχαριστεί τους Σερραίους για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής  και της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και επισημαίνει τη σημαντικότητα του έργου τους.

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους δημότες μας και μεταξύ αυτών τους κατοίκους του Κωνσταντινάτου, οι οποίοι κινητοποιήθηκαν άμεσα και βοήθησαν στο να στηρίξουμε όλοι μαζί για άλλη μια φορά τον εθελοντισμό και την προσφορά στον συνάνθρωπο. Η Εκστρατεία συμπαράστασης κι αλληλεγγύης, συνεχίζεται έως τις 31 Μαρτίου 2022, ώστε ο καθένας να βάλει τον δικό του κρίκο στην αλυσίδα αγάπης για τα παιδιά της Ουκρανίας», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Παλάζη.

   Στο πλαίσιο της προσπάθειας θα συγκεντρώνονται έως τις 31/3/2022 και κατά τις ώρα 08:00 με 15:00 στον χώρο της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. τα κάτωθι είδη για τα παιδιά της Ουκρανίας:

  • Παιχνίδια
  • Λούτρινα παιχνίδια
  • Παιδικά ρούχα
  • Παιδικά παπούτσια
  • Κλινοσκεπάσματα
  • Συσκευασμένα είδη πρωινού

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία  μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 2321 0 68900 και 2321 0 68917.

 

Αξίζει να επισημανθεί ότι τα λούτρινα παιχνίδια θα αποσταλούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού», προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθειά τους και να συμβάλλουν στο ταξίδι ανθρωπιάς που θα γίνει για τα παιδιά της Ουκρανίας.

 

Ελάτε κι εσείς για να στηρίξουμε όλοι μαζί για άλλη μια φορά τον εθελοντισμό και την προσφορά στον συνάνθρωπο.

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα