10η γιορτή μητέρας του Συλλόγου «Σερραίες Μανούλες» με τη συμμετοχή των Κ.Δ.ΑΠ. της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

«Η Ειρήνη είναι Μητέρα όλων μας»

 

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας και διαδικτυακής επικοινωνίας ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Κυριακή 8 Μαίου 2022 στην 10η Γιορτή Μητέρας του Συλλόγου «Σερραίες Μανούλες».

Σας προσκαλούμε μικρούς και μεγάλους στην Πλατεία Ελευθερίας από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι,  σε μια γιορτή αφιερωμένη στην Ειρήνη σε συνδιοργάνωση με την ΚΕΔΗΣ Σερρών.

Η φετινή γιορτή έχει σύνθημα: “Η Ειρήνη είναι Μητέρα όλων μας”. Ελάτε για να φτιάξουμε 1.000 γερανούς οριγκάμι για να φτάσει παντού το μήνυμα της ειρήνης!

Θα είναι μαζί μας τα ΚΔΑΠ της ΚΕΔΗΣ που θα απασχολήσουν δημιουργικά μικρά και μεγάλα παιδιά με εργαστήριο ομαδικής κατασκευής ,  εργαστήριο χειροτεχνίας ,  επιδαπέδιο σκάκι  και μαλλί της γριάς!

Θα έχουμε μουσική  από τον DJ Ballas Giannis, θα φωτογραφηθούμε σε Photo booth και θα σας γλυκάνουμε με κεράσματα από το ζαχαροπλαστείο Βασάκη.

Θα υπάρχει κουμπαράς για την ενίσχυση του Συλλόγου φίλων εθελοντών της Εταιρίας Προστασίας Ανηλίκων Σερρών.

Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να δείτε μια έκθεση αφισών και δράσεων από τα 10 χρόνια του Συλλόγου «Σερραίες Μανούλες».

Ευχαριστούμε τους συνδιοργανωτές και χορηγούς μας για την συμβολή τους στη γιορτή: ΚΕΔΗΣ Σερρών (ΚΔΑΠ), Βέρρος Κωνσταντίνος, Ζαχαροπλαστεία Βασάκη, Εκτυπώσεις Καρπουζάκης, Ράδιο Ε103, serrebrity.gr

 

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου «Σερραίες Μανούλες»

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα