συναυλία

“Πλημμύρισε” το Πάρκο Ηρώων

«Μάγεψε» περισσότερους από 3.500 Σερραίους, που κατέκλυσαν χθες βράδυ το Πάρκο Ηρώων των Σερρών, η καταξιωμένη ερμηνεύτρια Δήμητρα Γαλάνη σε μία και μοναδική συναυλία που διοργάνωσε ο Δήμος Σερρών και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.), στο πλαίσιο των «ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ 2022».

Η κορυφαία ερμηνεύτρια μαζί με τους ταλαντούχους τραγουδοποιούς – ερμηνευτές της νεότερης γενιάς Κατερίνα Πολέμη, Παυλίνα Βουλγαράκη, Ευστάθιο Δράκο και Δημήτρη Κόψη ταξίδεψαν στον χρόνο τον κόσμο που δεν σταμάτησε να τραγουδάει μαζί της καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας.

Ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης καλωσόρισε τους Σερραίους στην Επετειακή Συναυλία και την Δήμητρα Γαλάνη στην πόλη μας αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Σήμερα σας καλωσορίζουμε σε αυτή την όμορφη μελωδική βραδιά που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των τιμητικών εκδηλώσεων για την απελευθέρωση των Σερρών. 109 χρόνια πριν η πόλη αυτή απελευθερώθηκε από τον Ελληνικό στρατό φλεγόμενη. Αυτή η φλόγα καίει ακόμη στις καρδιές και στο μυαλό μας. Αυτή η φλόγα μας οδηγεί όπως οδήγησε και τους προγόνους μας. Αυτές οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται  με τον πιο υπέροχο τρόπο. Με αυτό το μαγευτικό ταξίδι. Συνοδοιπόροι μιας μοναδικής ερμηνεύτριας, που όλοι έχουμε αγαπήσει , έχουμε ερωτευτεί με τα τραγούδια της. Μια καταξιωμένη ερμηνεύτρια που την πλαισιώνουν νέοι , ταλαντούχοι καλλιτέχνες. Αυτή η μελωδική βραδιά είναι η  καλύτερη απάντηση σε όλα αυτά που βιώνουμε. Καλό μας μουσικό ταξίδι.»

Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) κ. Χρυσάνθη Παλάζη-Τσοχατζίδη επισήμανε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι Σερραίοι σήμερα πλημμύρισαν το Πάρκο Ηρώων των Σερρών κι έμειναν κατενθουσιασμένοι με το μουσικό αφιέρωμα στο ερωτικό τραγούδι κάνοντας ένα ταξίδι στον χρόνο και στον κόσμο, που μας πρόσφερε η μεγάλη ερμηνεύτρια Δήμητρα Γαλάνη. Είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μουσική περιπλάνηση στον ερωτικό λόγο μέσα από τραγούδια που έχουμε λατρέψει. Ο Δήμος Σερρών και η Κ.Ε.ΔΗ.Σ. στηρίζουν τον Πολιτισμό και υπόσχονται κι άλλα μουσικά ταξίδια.»

Τέλος να επισημανθεί ότι η συμβολή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών και του Τμήματος Τροχαίας, του Ε.Κ.Α.Β. και του παραρτήματος Σερρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ήταν σημαντική στην όλη διοργάνωση.

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα