εκδήλωση

Πλήθος κόσμου στη συναυλία – Αφιέρωμα για τον Μίκη Θεοδωράκη

Κατέκλυσαν το Θερινό Θεατράκι

Μια κατανυκτική μουσική βραδιά, αφιερωμένη στη μνήμη και την πολύτιμη παρακαταθήκη του Μίκη Θεοδωράκη με το μουσικό  σχήμα Σερραίων καλλιτεχνών «Serres Voices» απόλαυσαν οι Σερραίοι που κατέκλυσαν το Θερινό Θεατράκι, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ελευθέρια 2022», που διοργάνωσε ο Δήμος Σερρών και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.), με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Τα έργα – σταθμούς, που σημάδευσαν ανεξίτηλα πάνω από μισό αιώνα ελληνικής ιστορίας απόλαυσαν μαζί με τους Σερραίους, ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο οποίος και χαιρέτισε την εκδήλωση, με την οποία και ολοκληρώθηκαν τα  «Ελευθέρια 2022», καθώς και η Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. κ.Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη, η οποία ευχαρίστησε το κοινό για την παρουσία του και τη ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησε και σε αυτή την εκδήλωση.

Επρόκειτο για μια σύμπραξη Σερραίων καλλιτεχνών υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Παντσουράκη. Πιο συγκεκριμένα τραγούδησαν οι: Ξυδάς Σωτήρης, Φιλέντας Νίκος, Βαγιάτα Αγγελική, ενώ στην ορχήστρα συμμετείχαν: Μπουζούκι-Δρουμπλής Κώστας, Μπάσο-Μούτσιανος Γιάννης, Κιθάρα-Μπουρέλος Μιχάλης, Τύμπανα-Κηπουρός Σάκης, Μπουζούκι-Τυχάλας Δήμος, Πλήκτρα-Πάντας Θανάσης, Πιάνο-Χατζηαγοράκης Αργύρης, Βιολί-Μαγκούνη Βικτωρία.

Τέλος να επισημανθεί ότι σημαντική ήταν η στήριξη και συνδρομή του Παραρτήματος Σερρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των θεατών και όλων των συμμετεχόντων στη συναυλία, αναδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το σπουδαίο έργο που επιτελούν, καθώς και την κοινωνική, συλλογική και ατομική τους ευαισθησία.

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα