Έπεσε η αυλαία της «13ης Πανελλήνιας Χορευτικής Συνάντησης»

Έπεσε η αυλαία της «13ης Πανελλήνιας Χορευτικής Συνάντησης» που διοργάνωσε για μια ακόμη χρονιά με επιτυχία η ΚΕΔΗΣ σε συνεργασία με το Δήμο Σερρών και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της πόλης των Σερρών στο θερινό θεατράκι στο Κεντρικό Πάρκο. Σε έναν χώρο που αξιοποιήθηκε κατάλληλα από τη Δημοτική Αρχή αρκετοί Σερραίοι απόλαυσαν για τέσσερις ημέρες παραδοσιακούς χορούς.

Η «13η Πανελλήνια Χορευτική Συνάντηση» απέδειξε πως είναι μια γιορτή παράδοσης και πολιτισμού, μουσικής και χορού, φιλίας, συνεργασίας και αδελφοποίησης. Μια προσπάθεια για την προβολή και διάδοση της πλούσιας πολιτιστικής μας κληρονομιάς που συμμετείχαν 21 πολιτιστικοί σύλλογοι, 11 της πόλης μας και 10 φιλοξενούμενα σωματεία.

Ο πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Ευθύμης Ραμπότας δήλωσε χαρακτηριστικά πως «είναι μια εκδήλωση με ιδιαίτερη βαρύτητα στον πολιτισμό και με ποιοτικά χαρακτηριστικά. Ανταποκριθήκαμε σε αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε με αρχή και τέλος στην πολιτιστική εκδήλωση και δώσαμε χαρά με ζωντανή μουσική στον κόσμο που παρακολούθησε τη χορευτική συνάντηση. Υποστηρίξαμε τους φιλοξενούμενους και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και τους πολιτιστικούς Συλλόγους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα».

Αρκετοί Σερραίοι που γέμιζαν κάθε βράδυ το θερινό θεατράκι χειροκρότησαν την προσπάθεια των χορευτών ανδρών και γυναικών των Πολιτιστικών Συλλόγων τόσο των τοπικών, όσο και από όλη την Ελλάδα.

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα