Συγχαρητήρια από την ΚΕΔΗΣ στη Φιλαρμονική για την 28η Οκτωβρίου

Το θερμό χειροκρότημα των Σερραίων απέσπασε για άλλη μια φορά, η πολυπληθής (41 άτομα) Φιλαρμονική Μπάντα του Δήμου Σερρών, στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2017, υπό τη Διεύθυνση του νέου Αρχιμουσικού Αναστασίου Φουρλάκη.

Παρά τις δυσχερείς καιρικές συνθήκες, αψηφώντας τη βροχή  και το κρύο, τα μέλη της Φιλαρμονικής Μπάντας με τον Αρχιμουσικό έκαναν απλά το καθήκον τους, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό κατά τη διάρκεια της παρέλασης, ενθουσιάζοντας μικρούς και μεγάλους με τις μουσικές τους επιδόσεις.
Αξίζει να σημειωθεί πως την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου, μέρος της Φιλαρμονικής του Δήμου Σερρών έπαιξε και στο Σκούταρι ενώ στη συνέχεια παρέστη στην κατάθεση στεφάνων στο άγαλμα του Εμμανουήλ Παπά στην πλατεία Ελευθερίας, για να ολοκληρώσει την παρουσία της το μεσημέρι, μετά την παρέλαση, στην υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στην πόλη των Σερρών. Την επόμενη ημέρα, την Κυριακή το βράδυ, εμφανίστηκε στον κινηματοθέατρο «ΑΣΤΕΡΙΑ» στην εκδήλωση για την παρουσίαση των πρακτικών του Γ΄ Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου «Οι Σέρρες και η περιοχή τους, 100 χρόνια από την απελευθέρωση» (1913 – 2013). 
Κατάθεση ψυχής από τη Φιλαρμονική Μπάντα του Δήμου Σερρών και τα μέλη της, που απέδειξαν πως όταν αγαπάς αυτό που κάνεις συνεχίζεις απλά να προσφέρεις «κλείνοντας το μάτι» στο απαιτητικό πρόγραμμα των ημερών.
Από το Γραφείο Τύπου της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα