Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «Κάλαντα Χριστουγέννων»

Γέμισε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες η πλατεία Ελευθερίας την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016 από μέλη των χορωδιών της Εύξεινου Λέσχης, της Θρακικής Εστίας, η παιδική χορωδία της ΚΕΔΗΣ, του Μαξίμειου Πολιτιστικού Κέντρου και του Ορφέα Σερρών συμμετέχοντας με μεγάλη επιτυχία στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «Κάλαντα Χριστουγέννων» η οποία συνδυάστηκε με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου φωτεινού διάκοσμου της Πλατείας.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Σερρών και διοργανώθηκε από την Αντιδημαρχία Αθλητισμού και Πολιτισμού.
Οι χορωδίες έψαλλαν «ΚΑΛΑΝΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ» και στη συνέχεια ακολούθησαν διαφορετικές διαδρομές στο εμπορικό κέντρο της πόλης ψάλλοντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια διαμορφώνοντας ένα χαρούμενο εορταστικό κλίμα στην πόλη. Στη συνέχεια όλες οι χορωδίες συγκεντρώθηκαν στο πεζόδρομο της οδού Κ. Καραμανλή και κάτω από το φωτισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο έψελναν χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Την εκδήλωση παρακολούθησε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Σοφία Μπιτζίδου καθώς και πλήθος κόσμου.
Ευχαριστούμε θερμά τις χορωδίες των συλλόγων για τη χαρά και τα χαμόγελα που πρόσφεραν σε όλους τους περαστικούς.

Από το γραφείο Τύπου

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα