Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων περιλαμβάνει «Το πολιτιστικό καλοκαίρι 2017» στις Σέρρες (Video)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ και εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τον αθλητισμό και πολιτισμό Βασίλης Τερζής, την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 ,προκειμένου να παρουσιάσουν τις εκδηλώσεις “Πολιτιστικό καλοκαίρι 2017” του Δήμου Σερρών.

Ο κ. Αγγελίδης αναφέρθηκε στα εξής:
“Αναγνωρίζοντας το ρόλο που πρέπει και μπορεί να διαδραματίσει ο πολιτισμός στην πνευματική ευημερία και ισορροπία του ανθρώπου, ο Δήμος Σερρών μέσω της Κοινωφελούς του Επιχείρησης Κ.Ε.ΔΗΣ., διοργανώνει και φέτος το «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017». Έναν πολιτιστικό θεσμό που μετρά πάνω από 12 χρόνια ζωής και αγκαλιάστηκε θερμά από τους δημότες μας αλλά και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.
Παραστάσεις θεατρικές αγαπημένων σκηνοθετών και ηθοποιών, μουσικές συναυλίες εκλεκτών συνθετών και τραγουδιστών, παιδικά θέατρα  συνθέτουν ένα ιδιαίτερα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί στο Ανοιχτό Αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ι. αλλά και στο δικό μας ανακαινισμένο Δημοτικό Θερινό Θέατρο.
Το δικό μας Δημοτικό Θερινό Θέατρο έπειτα από παρεμβάσεις και βελτιώσεις που έγιναν και γίνονται συνέχεια τα τελευταία χρόνια, στο ίδιο με αποκορύφωμα την τοποθέτηση 412 μόνιμων καθισμάτων  αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο του κεντρικού Πάρκου, θα φιλοξενήσει φέτος ένα σημαντικό κομμάτι του προγράμματος του «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2017».
Ολοκληρώνοντας ο Δήμαρχος Σερρών κάλεσε όλους τους Σερραίους του Δήμου αλλά και των άλλων Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών,  να προτιμήσουν και να παρακολουθήσουν και φέτος το «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017», επιλέγοντας μέσα από ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμά τις παραστάσεις της αρεσκείας τους.
O Bασίλης Τερζής ευχαρίστησε θερμά το Τ.Ε.Ι. Σερρών και τη Διοίκησή του, που για μία ακόμη χρονιά συνεργάζονται μαζί με το Δήμο Σερρών και  παρέχουν το Ανοιχτό Αμφιθέατρο με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους συμπολίτες μας να παρακολουθήσουν υψηλής ποιότητας παραστάσεις και συναυλίες με όσο το δυνατόν πιο χαμηλό εισιτήριο.
Αναφέρθηκε επίσης στις εκδηλώσεις στο θερινό θεατράκι του Δήμου Σερρών λέγοντας θα ολοκληρωθούν, με αποκορύφωμα και κλείσιμο των εκδηλώσεων του, το τετραήμερο της15ης «Πανελλήνια Χορευτικής Συνάντησης» στις αρχές Σεπτέμβρη.
{gallery}politistiko_kalokairi17:130:355{/gallery}

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα παρουσιαστούν στο “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017” καθώς και το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων.

politistikokalokairi2017programma

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Θερινό Θεατράκι Δήμου Σερρών (Κεντρικό Πάρκο)

  • ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ:

16/6,  26/6,  19/7,  4/9

  • STAND UP COMEDY:

1, 2 & 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ:

7 , 8, 9 & 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (Είσοδος Ελεύθερη)

Συνεργασία με το Δ.Η.ΠΕ.ΘΕ. ΣΕΡΡΩΝ

  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ:

Επιλογές από τον Ελληνικό και ξένο κινηματογράφο
4 – 11 Αυγούστου (Είσοδος Ελεύθερη)

  • ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017 / Ώρα: 21.15΄
«Βάτραχοι» του  Αριστοφάνη  
Πολιτιστικός Σύλλογος Νέου Πετριτσίου (Είσοδος Ελεύθερη)

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017 / Ώρα: 21.15΄
«Συμπέθεροι από τα Τίρανα» των Ρέππα – Παπαθανασίου
Ερασιτεχνική Ομάδα του Δήμου Νέας Ζίχνης (Είσοδος Ελεύθερη)

Για την Αναβολή – Μεταφορά ή Ματαίωση της Παράστασης
αποκλειστική ευθύνη φέρει ο παραγωγός της.

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα