Τιμητική διάκριση για την ΚΕΔΗΣ από το ΑΠΘ

 

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών ( Κ.Ε.ΔΗ.Σ. ) βραβεύτηκε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για την πολύ καλή  συνεργασία που είχε  με το Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών στο πλαίσιο υλοποίηση προγράμματος ΕΣΠΑ που αφορούσε πρακτική άσκηση γυμναστών.
Στο πρόγραμμα συμμετείχαν 2.000 περίπου φορείς Δημοσίου και ιδιωτικού φορέα από όλη την Ελλάδα και 38 φορείς βραβεύτηκαν για την άριστη εφαρμογή του προγράμματος

Στην άψογη συνεργασία Δήμου Σερρών και ΤΕΦΑΑ Σερρών αναφέρθηκαν ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Ευθύμιος Ραμπότας και ο Πρόεδρος του ΤΕΦΑΑ Ελευθέριος Κέλλης κατά την διάρκεια Συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν.
Οι δομές ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ όπως επίσης και τα γυμναστήρια ενηλίκων της ΚΕΔΗΣ στελεχώθηκαν από φοιτητές του ΤΕΦΑΑ Σερρών που κάνουν την πρακτική τους.
Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο της απολογιστικής εκδήλωσης για το πρόγραμμα του έτους 2015-2016. Το βραβείο παρέλαβε σε ειδική τελετή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στις 18 Ιανουαρίου 2017, ο Νίκος Ιλανίδης, γυμναστής, υπεύθυνος του προγράμματος για την Κ.Ε.ΔΗ.Σ.
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ, Ευθύμιος Ραμπότας  ευχαρίστησε την διοίκηση του ΤΕΦΑΑ Σερρών και τόνισε μεταξύ άλλων πως η συνεργασία με το Τ.Ε.Φ.Α.Α θα συνεχιστεί και με άλλες δράσεις τονίζοντας πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ένα πρωτοπόρο πρόγραμμα που υπήρχε από το 2002 και εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στο νομό Σερρών.

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα