Πολιτεία των Ευχών 2017-2018

Λαμπερή, γιορτινή, ψυχαγωγική, η «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ» αποτελεί θεσμό για τον Δήμο Σερρών. Πρόκειται για την μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δήμου που έχει καθιερωθεί στην συνείδηση των Σερραίων ,ως το μέγα γεγονός των Χριστουγέννων, προσφέροντας μια νότα διασκέδασης τις γιορτινές αυτές ημέρες. Φέτος οι πύλες της «Πολιτείας των Ευχών» άνοιξαν για 5η συνεχόμενη χρονιά στον ανακαινισμένο πεζόδρομο του κεντρικού πάρκου.

Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης παρουσία του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών Βασίλη Τερζή, άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, κηρύσσοντας την έναρξη των εκδηλώσεων της «Πολιτείας των Ευχών» ,την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017.

Τα παιδιά των ΚΔΑΠ- ΜΕΑ  και τα παιδιά της Ηλιαχτίδας,  με τη σχολική χορωδία του 5ου Γυμνασίου,  έψαλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα ενώ ο Διογένης Δασκάλου με τους Μonie και Μonie Conniente παρουσίασαν ένα απολαυστικό μουσικό θέαμα.


Το σπίτι του Αη Βασίλη, το εργαστήρι της σοκολάτας, το σπιτάκι δραστηριοτήτων για τα παιδιά και όπως κάθε χρόνο το παγοδρόμιο, το carouzel, το λούνα πάρκ, μέσα από μια πληθώρα πολιτιστικών, καλλιτεχνικών, ψυχαγωγικών και άλλων εκδηλώσεων κράτησαν συντροφιά τους Σερραίους αλλά και πολλούς επισκέπτες από όμορους νομούς.


Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης στον χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο Δήμος Σερρών με την « Πολιτεία των Ευχών», δίνει την δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης, χαράς, ξεγνοιασιάς, κεφιού, διασκέδασης και αισιοδοξίας».
O κ. Αγγελίδης συνεχάρη το Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών Βασίλη Τερζή για  την προετοιμασία και ολοκλήρωση της «Πολιτείας των Ευχών».
Ο κ. Τερζής  στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε και ευχήθηκε καλή δύναμη στους εθελοντές και στους εργαζόμενους της «Πολιτείας των Ευχών».  Μάλιστα όπως τόνισε η « Πολιτεία των Ευχών», μέσα από τις δράσεις της ,συντελεί στο να βιώσουμε μικροί και μεγάλοι (κοιτάζοντας με τα μάτια των παιδιών) το πνεύμα των Χριστουγέννων.


Στο stage της Πολιτείας των Ευχών και …..οι ONIRAMA !!!
Το αγαπημένο γκρουπ ξεσήκωσε τα πλήθη!!!
Όλες οι μεγάλες επιτυχίες,δημοφιλή τραγούδια με έναν καταπληκτικό Θοδωρή Μαραντίνη σε απολαυστικές στιγμές . . .

 

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα