3η Πανελλήνια Παιδική Εφηβική Χορευτική Συνάντηση στην Κάτω Καμήλα

Στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου της Κάτω Καμήλας λαμβάνει χώρα για 3η συνεχόμενη χρονιά η Πανελλήνια Παιδική Εφηβική χορευτική συνάντηση.
Πρόκειται για μια διοργάνωση του πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής που είχε την ιδέα να καθιερώσει μια πανελλήνια Παιδική- Εφηβική Χορευτική Συνάντηση για παιδιά 5-18 χρονών από όλη την Ελλάδα.
Ο Πολιτιστικός και εξωραϊστικός σύλλογος της Κάτω Καμήλας του Δήμου Σερρών συνεχίζει και φέτος με ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα.

Η Πανελλήνια χορευτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο με την έναρξη να γίνεται στην κεντρική πλατεία του χωριού με την παρουσίαση παράλληλα όλων των χορευτικών ομάδων με τα λάβαρα τους. Οι εκδηλώσεις είχαν διάρκεια τρείς ημέρες Παρασκευή-Σάββατο & Κυριακή. Τα βράδια ακολουθούσε γλέντι για όλο τον κόσμο. Χόρεψαν συνολικά 40-50 χορευτικές ομάδες από την Ελλάδα. Η είσοδος ήταν ελεύθερη.
Με την Πανελλήνια Παιδική Εφηβική χορευτική συνάντηση οι διοργανωτές έχουν ως στόχο να διατηρήσουν άσβεστη την φλόγα των παραδόσεών μας προκειμένου κυρίως οι νέοι να γνωρίσουν τις ρίζες, τα ήθη και έθιμα του λαού μας.

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα