Στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων – Νεανίδων

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων – Νεανίδων συμμετέχουν περίπου 800 αθλητές από όλη την χώρα. Η διοργάνωση έχει διάρκεια 2 ημέρες από το Σάββατο 28 έως και την Κυριακή 29 Ιουνίου 2014.
780 αθλητές από 120 συλλόγους από όλη την Ελλάδα μαζί με τους προπονητές ,γονείς και συνοδούς βρίσκονται ήδη στην πόλη των Σερρών που για έκτη συνεχή χρονιά φιλοξενεί τους αγώνες.

Ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Ιωάννης Μωυσιάδης, ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Σερρών κ. ΜαργαρίτηςΧατζημαργαρίτης και το μέλος της κεντρικής διοίκησης του ΣΕΓΑΣ κ. Ιωάννης Λιούμπας, παρεχώρησαν χθες το πρωί συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκαν στους αγώνες,καλώντας του Σερραίους στην κορυφαία αυτή εκδήλωση, να γεμίσουν το στάδιο και να χειροκροτήσουν τους νεαρούς αθλητές.
Κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν τοπικοί φορείς δήλωσαν τα εξής:
Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης τόνισε μεταξύ άλλων: «Για έκτη συνεχή χρονιά διοργανώνεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στις Σέρρες . Είναι ενδεικτικό ότι ο ΣΕΓΑΣ εμπιστεύεται και τις εγκαταστάσεις που έχουμε ,αλλά και το έμψυχο δυναμικό που υπάρχει από πλευράς παραγόντων. Επιβραβεύει επίσης και το γεγονός ότι οι Σέρρες είναι μια πόλη αθλούπολη, όπου πολλά παιδιά αθλούνται.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Σερρών Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Απόρροια της καλής συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ δήμου Σερρών και περιφέρειας και Ε.Α.Σ.ΣΕΓΑΣ Σερρών, είναι αυτός ο θεσμός που πραγματοποιείται για έκτη χρονιά στην πόλη μας . Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων ,που διεξάγεται στην πόλη μας , ένα ξεχωριστό γεγονός που οι Σερραίοι πρέπει να το αγκαλιάσουν θα πρέπει να είναι γεμάτο το στάδιο. Ο κλασικός αθλητισμός τα τελευταία χρόνια έχει μια άνθηση από την καλή δουλειά που γίνεται από τους ανθρώπους του στίβου. Οι υποδομές που υπάρχουν στο στάδιο είναι πάρα πολύ καλές και για αυτό αναπτύσσονται τέτοιοι αγώνες και οι μεγάλοι αγώνες που θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα.
Το μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του ΣΕΓΑΣ Ιωάννης Λιούμπας ανέφερε: « Έκτη συνεχόμενη χρονιά, έκτο πανελλήνιο πρωτάθλημα, η ισχύς εν τη ενώσει ,αυτό είναι το μυστικό της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Σερρών, οι φορείς , η Περιφέρεια, η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, ο δήμος Σερρών, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Σερρών συνεργαζόμενοι άψογα φροντίζουν σε εποχές που στάδια φθίνουν και κλείνουν, το στάδιο Σερρών, χρόνο το χρόνο να αποκτά καλύτερες υποδομές και να διεκδικεί και να παίρνει διεθνείς αγώνες . Ξεκινά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και θέλουμε όλους τους γονείς και τα παιδιά να έρθουν στο στάδιο και να είναι αφετηρία και νέοι αθλητές να έρθουν στο γήπεδο, αυτός είναι ο στόχος μας τα παιδιά να αποκτήσουν αθλητική παιδεία»
Τρεις αθλητές σερραϊκών συλλόγων κατέκτησαν ασημένια μετάλλια στα 800μ, στα 400μ εμπόδια και στο ύψος. Αναλυτικά στα 800μ ο Κίλογλου (Σέρρες 93) με χρόνο 1.53.75, ο Ψάλτης (ΟΦΚΑ Σέρρες) στα 400μ εμπόδια με χρόνο 53.65 και ο Φράγγογλου (ΟΦΚΑ Σέρρες) στο ύψος με 2.09μ σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ.

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα