Επαναλειτουργεί το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Μετά από δύο χρόνια περίπου το αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ανοίγει και πάλι τις πύλες του. Η διακοπή στη λειτουργία του οφειλόταν στα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στον ασφαλτοτάπητα της κύριας πίστας του. Το διήμερο 27-28 Σεπτεμβρίου 2014 ανοίγει και πάλι στο κοινό το αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, καθώς έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αποκατάστασης του ασφαλτοτάπητα.

Την έναρξη της επαναλειτουργίας του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών ανακοίνωσε ο δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων:
« Μετά τα προβλήματα που προέκυψαν στον ασφαλτοτάπητα της κύριας πίστας του, το Αυτοκινητοδρόμιο επαναλειτουργεί και προετοιμάζεται να φιλοξενήσει τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας και του αυτοκινήτου, καθιστώντας εκ νέου τις Σέρρες στο επίκεντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Έτσι, αφού ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης του ασφαλτοτάπητα που παρουσίασε προβλήματα κατά μήκος της αγωνιστικής γραμμής, το αυτοκινητοδρόμιο θα υποδεχθεί ξανά τους φίλους και τους πελάτες του την ερχόμενη Παρασκευή 26 του τρέχοντα μήνα. Καθημερινά, αυξάνεται εντυπωσιακά ο αριθμός των ενδιαφερομένων, οι οποίοι επικοινωνούν, προκειμένου να ενημερωθούν για την επαναλειτουργία της πίστας και τις επεμβάσεις που προηγήθηκαν»
Αναφερόμενος στην συντήρηση και τις επισκευές στο χώρο του Αυτοκινητοδρομίου ο κ. Αγγελίδης ανέφερε «Όλο το διάστημα, κατά το οποίο είχε διακοπεί η λειτουργία της πίστας, στο Αυτοκινητοδρόμιο πραγματοποιήθηκαν από το προσωπικό του (με απόφαση της διοίκησης και με την καθοδήγηση του προέδρου του Ευστράτιου Δημητρίου) εργασίες συντήρησης και των απαιτούμενων επισκευών στις εγκαταστάσεις του, τόσο στο κτήριο και τον περιβάλλοντα χώρο, όσο και στην πίστα. Ειδικότερα, οι εν λόγω επεμβάσεις σε λειτουργικό και αισθητικό επίπεδο αφορούν σε ελαιοχρωματισμούς (του κτηρίου και των κερκίδων) αποψίλωση των γηπέδων και του πρασίνου εντός της πίστας, ανακαίνιση (βάψιμο-επισκευή) των προστατευτικών τοιχίων και των gravel και καθαριότητα του κτηρίου». Ολοκληρώνοντας ο Δήμαρχος Σερρών τόνισε ότι :«το Αυτοκινητοδρόμιο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και σπουδαιότερα αναπτυξιακά έργα για το Δήμο Σερρών κι ένα από τα στρατηγικά πλεονεκτήματά του, καθώς έχει αποδειχθεί ότι συμβάλει καθοριστικά στην οικονομική αναβάθμιση της τοπικής κοινωνίας, στην ανάδειξη του τόπου και στην επίτευξη της πολυσυζητημένης εξωστρέφειας».

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα