Αυξημένη επισκεψιμότητα ψηφιακών μέσων ενημέρωσης της ΚΕΔΗΣ (Ιστοσελίδα & Facebook)

Εξαιρετικά αυξημένη είναι η επισκεψιμότητα των ψηφιακών – κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και δικτύωσης της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Η ανοδική πορεία τους επιβεβαιώνεται με αριθμητικά και στατιστικά στοιχεία κυρίως τον τελευταίο μήνα όπου «ΤΑ ΝΕΑ», «ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ», «ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ», «ΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ», «ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ» «Η ΔΙΑΥΓΕΙΑ» και οι νέες αναρτήσεις ειδικών θεμάτων και μικρών ντοκιμαντέρ από το«ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΥΠΟΥ»προσέλκυσαν χιλιάδες επισκέψεις.

Συγκεκριμένα η σελίδα στο Facebook «Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών» προσέλκυσε την περίοδο από 26 Αυγούστου έως 22 Σεπτεμβρίου 2018 6.8 χιλ. άτομα σε 28 ημέρες. Οι δημοσιεύσεις με τη μεγαλύτερη αλληλεπίδραση ήταν η «16η Πανελλήνια Χορευτική Συνάντηση» με 3,4 χιλ άτομα, η ανάρτηση για τους Πολιτικούς που πέρασαν από τις Σέρρες του «Ψηφιακού Μουσείου Τύπου Σερρών» με 3.3. χιλ άτομα και η έναρξη δράσεων με 1,4 χιλ. άτομα.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία η απήχηση των δημοσιεύσεων παρουσιάζει αύξηση 125%,η αλληλεπίδραση με τη δημοσίευση αυξήθηκε 20% και οι νέοι φίλοι  – επισκέπτες που δήλωσαν πως τους αρέσει η σελίδα και έγιναν νέα μέλη αυξήθηκαν 163%. 

Η Σελίδα συνεχίζει την ανοδική πορεία και σας προσκαλούμε να την επισκεφτείτε ή να την ακολουθήστε στο Facebook.

 

Ιστοσελίδα: Kedis.gr

Facebook: Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών

 

 

Από το Γραφείο Τύπου της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα