Σεμινάρια Πληροφορικής

 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

 

«ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ & Διαδικτύου»

 

Υπολογιστές – Κινητά – Tablet – Gadget

 

Υπό την αιγίδα

 

της Κοινωφελούς Επιοχείρησης Δήμου Σερρών (Κ.Ε.Δ.Η.Σ.) ,

 

της Εταιρείας Μελέτης και Έρευνας της Ίστορίας των Σερρών (Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.)

 

και Greece Serres for Unesco .

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αγαπητοί συμπολίτες

 

Η σύμπραξη των Συλλόγων μας σας καλεί για «Ποιοτική Εκπαίδευση» με το επί-καιρο θέμα «Πρόσβαση στον ψηφιακό κόσμο και σωστή χρήση των νέων τεχνο-λογιών».

 

Η επιμόρφωση απευθύνεται στην σημερινή γενιά των παππούδων – γιαγιάδων και ταυτίζεται με τα προγράμματα της γενιάς «των γκρίζων μαλλιών» με τα οποία ολό-κληρη η Ευρώπη προσπαθεί να βοηθήσει τους πολίτες της, με ηλικία άνω των 50-55 ετών.

 

Πόσο ενημερωμένοι είστε με την τελευταία τεχνολογία; Μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας, να επικοινωνήσετε με τα εγγόνια σας, ή τα παιδιά σας; Το σεμινάριο θα σας βοηθήσει πολύ.

 

Η θεματολογία του σεμιναρίου θα περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων:

 

Εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες, Ιντερνέτ – Κοινωνικά δίκτυα – Αναζήτηση – Περιήγηση, Σωστή & Κακή χρήση νέων τεχνολογιών – Προστασία – Ασφάλεια – Γονικός έλεγχος και ειδικά καυτά σημερινά θέματα όπως:

 

Συμβουλές, Ασφάλεια, Επιπτώσεις στην υγεία, Kωδικοί πρόσβασης, Προφυλάξεις, Προ-στασία, Εθισμός, Επικίνδυνα παιχνίδια, Εκβιασμοί, Διακίνηση παράνομου & επικίνδυνου υλικού, Οικονομική εξαπάτηση, Παραπλάνηση, Απάτες, Παρενόχληση, Παραβίαση ιδιωτι-κής ζωής, Ψηφιακός εκφοβισμός, Σεξουαλική παρενόχληση, Αποπλάνηση, Παιδική πορνο-γραφία, Προσωπικά δεδομένα, Πνευματικά δικαιώματα, Προπαγάνδα, Προστασία, Γονικός έλεγχος, Νομοθεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος & προσωπικών δεδομένων, Κακόβουλο λογι-σμικό, Ακτινοβολία υψηλών συχνοτήτων συσκευών κεραιών δικτύων και επιπτώσεις, Ηλε-κτρομαγνητική ακτινοβολία, Εφαρμογές εντοπισμού κεραιών, Μέτρηση ακτινοβολίας, κ.α.

 

Ο εκπαιδευτής θα είναι ο γνωστός μας Καθηγητής & Συγγραφέας βιβλίων πληρο-φορικής Βαγγέλης Γκιμπερίτης ο οποίος θα προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του.

 

Σύντομο βιογραφικό:

 

* Γνωστός πανελλήνια από τη συγγραφή 29 βιβλίων πληροφορικής μεταξύ αυτών και το βιβλίου Α-Β-Γ τάξης του Λυκείου. Το βιβλίο πιστοποίησης στην πληρο-φορική του Πανεπιστημίου Cambridge. Μια δεκάδα από τα βιβλία του είναι ε-γκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας και διδάσκονται σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώ-ρας.

 

* Για λογαριασμό του ΣΑΕ, έχει επινοήσει το έργο της τηλεκπαίδευσης, δημιουρ-γώντας τηλετάξεις στο εξωτερικό, όπου τα παιδιά τρίτης και τέταρτης γενιάς του Απόδημου Ελληνισμού διδάχτηκαν την Ελληνική γλώσσα και τον πολιτισμό μας.

 

* Για το έργο του στην εκπαίδευση και την συγγραφή, έχει βραβευτεί και τιμηθεί 42 φορές από ειδικούς της πληροφορικής, Υπουργεία, Φορείς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, Εταιρείες, Επιστημονικές ενώσεις.

 

Για επικοινωνία και συμμετοχή τηλεφωνείστε στους αριθμούς:

 

23210 68900 – 6972328249

 

Σέρρες 11/10/2018

 

 

 

 

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα