Για τον εκφοβισμό βίας ανηλίκων η 6η συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων

Το τμήμα Δημόσιας Υγείας του Δήμου Σερρών σε συνεργασία με τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού», σας καλούν να παρακολουθήσετε την Τέταρτη στις 10 Μαρτίου 2021 το πρόγραμμα προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς».
Το θέμα της 6ης Συνάντησης την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021 είναι: «Εκφοβισμός και έκφραση Βίας ανηλίκων στις ημέρες Covid – 19″.
Εισηγήσεις: Βασιλική Καντζάρα Καθηγήτρια Κοινωνιολογίας Πάντειο Πανεπιστήμιο
Λευκοθέα Μπινιάρη Εκπαιδευτικός PhD Μέλος της Επιστημονικής Ομάδας της Αρχής Διασφάλισης Ποιότητας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπ/ση
Συντονισμός/Σχολιασμός: Παρασκευή Θεοφίλου MSc, PhD Ψυχολογίας Υγείας, Απόφοιτη ΕΣΔΔΑ, Διδάσκουσα ΕΑΠ, Γενική Δ/ντρια Υπηρεσιών Υγείας, Υπουργείο Υγείας».
Το ανωτέρω πρόγραμμα περιλαμβάνει 8 (οκτώ) δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα στις 18:15-20:00 από Οκτώβριο έως Μάϊο, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. και τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας.
Το πρόγραμμα των διαδραστικών συναντήσεων είναι απόλυτα προσαρμοσμένο και εφαρμοσμένο στις συνθήκες της περιόδου # ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα