Έδωσαν το παρόν και οι Σερραίοι αστυνομικοί στην εκστρατεία αλληλεγγύης

Την έμπρακτη συμπαράστασή τους στην Εκστρατεία αλληλεγγύης, που διοργανώνει η Δημοτική Αρχή Σερρών, μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Αλέξανδρου Χρυσάφη και σε συνεργασία με την Κ.Ε.ΔΗ.Σ. για τους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας, απέδειξαν τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης.
Σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Αναστάσιος Αραμπατζής και ο ταμίας Κωνσταντίνος Χατζηαντωνίου, βρέθηκαν στο κτίριο της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. , όπου και παρέδωσαν στη Γενική Διευθύντρια της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών κ. Παρασκευή Ιωαννίδου τα «δέματα αγάπης» για τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας, οποίοι διαμένουν στις σκηνές, λόγω των αλλεπάλληλων σεισμών.
Η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) κ. Χρυσάνθη Παλάζη- Τσοχατζίδη ευχαρίστησε τους Σερραίους αστυνομικούς επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Η αλυσίδα αλληλεγγύης, που δημιουργούμε για τη στήριξη των συνανθρώπων μας στη Θεσσαλία που δοκιμάζονται αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο, εξαιτίας των σεισμών, ολοένα και μεγαλώνει. Για μια ακόμη φορά τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών, δεν έμειναν αμέτοχοι αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή τους στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας. Τους ευχαριστούμε και συνεχίζουμε.
Η Εκστρατεία συμπαράστασης συνεχίζεται… Στηρίζουμε έμπρακτα και με στοχευμένες δράσεις, στεκόμαστε δίπλα τους, προκειμένου να διευκολύνουμε τη δύσκολη καθημερινότητά τους».

Στο πλαίσιο της προσπάθειας να ανακουφιστούν οι συμπολίτες και συνάνθρωποί μας, από την περασμένη Τρίτη 16/3/2021 έως και την Παρασκευή 26/3/2021 και ώρα 08:00 με 15:00 στον χώρο της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. θα συλλέγονται τα εξής είδη πρώτης ανάγκης :
– Απολυμαντικά , καθαριστικά, είδη προσωπικής υγιεινής (σερβιέτες, μωρομάνδηλα, πάνες, ατομικά αντισηπτικά μαντηλάκια, οινόπνευμα, γάντια μιας χρήσης, μάσκες, χαρτοπετσέτες, ρολό κουζίνας, χαρτί υγείας, σαμπουάν, υγρό πιάτων, κρεμοσάπουνα, αλουμινόχαρτο, μεμβράνη για τρόφιμα).
– Παχύρευστη χλωρίνη
– Ατομικές συσκευασίες με μέλι, μαρμελάδα και βούτυρο.
– Ατομικές συσκευασίες σε κρουασάν, τσουρεκάκια , κριτσίνια και κουλούρια.
– Ατομικοί μικροί χυμοί – γάλα μακράς διαρκείας σοκολατούχο.
– Λάδι
– Ντοματοπολτό
– Αλάτι / μπαχαρικά
– Όσπρια
– Φρυγανιές
– Φαγητά σε κονσέρβες
Παράλληλα, δίνεται και η δυνατότητα κατάθεσης χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό του Δήμου Ελασσόνας για την ανακούφιση των πληγέντων:
Τραπεζικός Λογαριασμός:
EUROBANK GR8102603290000390200055986
Απαραίτητη προϋπόθεση η αναγραφή των αναλυτικών στοιχείων του καταθέτη και η αιτιολογία της δωρεάς: ΔΩΡΕΑ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΩΝ – ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα