Ο Δήμαρχος Σερρών παρέδωσε το νέο Γραφείο της Αντιπολίτευσης στους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων

Τα κλειδιά του νέου, πλήρως εξοπλισμένου Γραφείου της Αντιπολίτευσης παρέδωσε σήμερα ο Δήμαρχος Σερρών

Alexadros Xrisafis

στους επικεφαλείς των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δήμου, Στέφανο Φωτιάδη, Θεόδωρο Αραμπατζή και Αριάδνη Παπαφωτίου.

«Υλοποιούμε σήμερα τη δέσμευση της Δημοτικής Αρχής για την παραχώρηση και λειτουργία του Γραφείου της Αντιπολίτευσης του Δήμου Σερρών.
Με μεγάλη μου χαρά σας παραδίνω τα κλειδιά του Γραφείου της Αντιπολίτευσης, ώστε οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης να μπορούν να επιτελέσουν τον ευεργετικό τους ρόλο για την ομαλή λειτουργία του Δήμου μας σε έναν όμορφο, οργανωμένο χώρο, με σύγχρονο εξοπλισμό για συσκέψεις και τηλεδιασκέψεις καθώς και με στελεχιακή υποστήριξη», τόνισε ο Δήμαρχος Σερρών κατά τη λιτή τελετή παράδοσης του Γραφείου, που στεγάζεται στον δεύτερο όροφο του κτηρίου της ΔΕΥΑΣ.
Υπογράμμισε, εξάλλου, ότι πρωταρχική θέση της Δημοτικής Αρχής είναι ο σεβασμός στον ρόλο της αντιπολίτευσης. «Οι διαφορετικές θέσεις είναι σεβαστές και μόνο μέσα από τον σεβασμό χτίζεται η ουσιαστική και παραγωγική λειτουργία ενός Δημοτικού Συμβουλίου», πρόσθεσε ο κ. Χρυσάφης.
Οι επικεφαλείς των παρατάξεων της αντιπολίτευσης χαιρέτισαν την κίνηση της Δημοτικής Αρχής και εξέφρασαν την πεποίθηση ότι το Γραφείο της Αντιπολίτευσης θα βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία των δημοτικών παρατάξεων και του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών.
 
 
 
 

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα