Μαθητές , εκπαιδευτικοί και γονείς του 5ου Λυκείου Σερρών συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση τόσο των μαθητών όσο και των εκπαιδευτικών και γονέων του 5ου Λυκείου Σερρών στην Εκστρατεία αλληλεγγύης, που διοργανώνει η Δημοτική Αρχή Σερρών, μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Αλέξανδρου Χρυσάφη και σε συνεργασία με την Κ.Ε.ΔΗ.Σ. για τους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης.

Σήμερα εκπρόσωποι των μαθητών , των εκπαιδευτικών και του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του εκπαιδευτικού ιδρύματος, βρέθηκαν στο κτίριο της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. , όπου και παρέδωσαν στην Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών Χρυσάνθη Παλάζη- Τσοχατζίδη τα «δέματα αγάπης» για τον δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας, οποίοι διαμένουν στις σκηνές, λόγω των αλλεπάλληλων σεισμικών δονήσεων.

Η πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του 5ου Λυκείου Σερρών επισημαίνοντας: «Θέλω να συγχαρώ τους μαθητές και τις μαθήτριες του Λυκείου και τους μαθητές της Γ’ Λυκείου που τους εκπροσώπησαν , τους γονείς και τον εκπρόσωπό τους Απόστολο Βεράνη, τον Διευθυντή του 5ου Λυκείου κ. Αθ. Γρίψιο καθώς και όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της δημοτικής αρχής. Με αυτό τον τρόπο όλοι μαζί στηρίζουμε έμπρακτα και με στοχευμένες δράσεις τους σεισμοπαθείς. Είμαστε δίπλα τους προκειμένου να διευκολύνουμε τη δύσκολη καθημερινότητά τους. Οι συνάνθρωποί μας  δοκιμάζονται και διανύουν μια πολύ δύσκολη περίοδο και οφείλουμε να τους συμπαρασταθούμε».

Η αποστολή για τους σεισμοπαθείς αναμένεται να ξεκινήσει από τις Σέρρες με προορισμό την Ελασσόνα την ερχόμενη Παρασκευή 2 Απριλίου 2021.

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα