«Δέματα αγάπης» από τους συλλόγους Ποντίων Λευκώνα και Ακριτοχωρίου Σερρών «Οι Ακρίτες»

Συνεχίζεται η εκστρατεία αλληλεγγύης και συμπαράστασης που διοργανώνει

η Δημοτική Αρχή Σερρών και η Κ.Ε.ΔΗ.Σ.  για τους σεισμοπαθείς

 

Είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας, που την περίοδο αυτή διαμένουν στις σκηνές, συγκέντρωσαν τα μέλη των δύο συλλόγων Ποντίων Λευκώνα και Ακριτοχωρίου Σερρών «Οι Ακρίτες». Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου Ποντίων Λευκώνα κ. Νίκος Φωτιάδης βρέθηκε σήμερα στο κτίριο της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και παρέδωσε τα δέματα αγάπης.

Η ανταπόκριση των μελών και τον δύο συλλόγων  ήταν πράγματι συγκινητική καθώς κατάφεραν να συγκεντρώσουν τα είδη, συμμετέχοντας ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο στην εκστρατεία αλληλεγγύης και συμπαράστασης, που διοργανώνει η δημοτική αρχή Σερρών, η Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και η Δομή Εθελοντισμού, μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Αλέξανδρου Χρυσάφη.

Η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Χρυσάνθη Παλάζη ευχαρίστησε τους δύο συλλόγους για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής , επισημαίνοντας τη σημαντικότητα του έργου τους. Παράλληλα η κ. Παλάζη βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την αρμόδια αντιδήμαρχο Ελασσόνας κ. Φρόσω Καρκαβανίδου, προκειμένου να ενημερώνεται η λίστα με τα είδη πρώτης ανάγκης που απαιτούνται.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας να ανακουφιστούν οι συνάνθρωποί μας, από τις 08:00 έως τις 15:00 στον χώρο της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. θα συλλέγονται τα εξής είδη πρώτης ανάγκης :

– Απολυμαντικά , καθαριστικά, είδη προσωπικής υγιεινής (σερβιέτες, μωρομάνδηλα, πάνες, ατομικά αντισηπτικά μαντηλάκια, οινόπνευμα, γάντια μιας χρήσης, μάσκες, χαρτοπετσέτες, ρολό κουζίνας, χαρτί υγείας, σαμπουάν, υγρό πιάτων, κρεμοσάπουνα, αλουμινόχαρτο, μεμβράνη για τρόφιμα).

– Παχύρευστη χλωρίνη

– Ατομικές συσκευασίες με μέλι, μαρμελάδα και βούτυρο.

– Ατομικές συσκευασίες σε κρουασάν, τσουρεκάκια , κριτσίνια και κουλούρια.

– Ατομικοί μικροί χυμοί – γάλα μακράς διαρκείας σοκολατούχο.

– Λάδι

– Ντοματοπολτό

– Αλάτι / μπαχαρικά

– Όσπρια

– Φρυγανιές

– Φαγητά σε κονσέρβες

Παράλληλα, δίνεται και η δυνατότητα κατάθεσης χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό του Δήμου Ελασσόνας για την ανακούφιση των πληγέντων:

Τραπεζικός Λογαριασμός:

EUROBANK GR8102603290000390200055986

Απαραίτητη προϋπόθεση η αναγραφή των αναλυτικών στοιχείων του καταθέτη και η αιτιολογία της δωρεάς: ΔΩΡΕΑ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΩΝ – ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα