Συνάντηση εργασίας της προέδρου της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. με τον Πρόεδρο του Ποντιακού Συλλόγου Λευκώνα

Συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο του Ποντιακού Συλλόγου Λευκώνα και αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κ. Νίκο Φωτιάδη είχε η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) και Εντεταλμένη Σύμβουλος Εθελοντισμού και Νεολαίας κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη. Αφορμή αποτέλεσε η συγκέντρωση τροφίμων για τους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας.

                Ο κ. Φωτιάδης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ποντιακός Σύλλογος Λευκώνα και κατ’ επέκταση όλοι οι πολιτιστικοί σύλλογοι της Χώρας, λόγω της αναστολής λειτουργίας τους. Επίσης ζήτησε τη στήριξη της δημοτικής αρχής στη διευθέτηση θεμάτων που σχετίζονται  με την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου.

                Από την πλευρά της η κ. Παλάζη, ευχαρίστησε όλους όσους συνέδραμαν στη συγκέντρωση τροφίμων κι άκουσε προσεκτικά τα ζητήματα που έθεσε ο πρόεδρος του Ποντιακού Συλλόγου. «Είναι γνωστό ότι η μακρά περίοδος της πανδημίας , δημιούργησε πολλά και σοβαρά προβλήματα στους πολιτιστικούς συλλόγους. Η δημοτική αρχή μέσω της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και μετά από υπόσχεση του Δημάρχου Σερρών κ. Αλέξανδρου Χρυσάφη, προχωρά στη στήριξη και την οικονομική τους ενίσχυση. Ωστόσο με τον κ. Φωτιάδη συζητήσαμε  και για άλλα θέματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Έχουμε τη διάθεση συνεργασίας και θα δουλέψουμε προς την κατεύθυνση υλοποίησης των αιτημάτων τους,» επισήμανε τέλος η κ. Παλάζη.

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα