Κ.Ε.ΔΗ.Σ. – Πολιτιστικός Σύλλογος Προβατά για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Στην επίσημη παρουσίαση  του έργου – αφιερώματος για τα “200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση”, προχώρησαν σήμερα τα μέλη του πολιτιστικού Συλλόγου Προβατά  «Ο Φωτοδότης», στην οποία παρευρέθηκε η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη, κατόπιν πρόσκλησης των μελών του Δ.Σ. του συλλόγου.

        

    Το σύνολο του έργου, που παρουσιάστηκε περιλαμβάνει την τοποθέτηση μπάνερ με τους Εθνικούς μας  Ήρωες σε κεντρικά σημεία του χωριού, μια συνεργασία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών και του Πολιτιστικού Συλλόγου καθώς και την κατασκευή τοιχογραφίας στο κτίριο της Κοινότητας του Προβατά από τον Καλλιτέχνη Αλέξανδρο Αντωνιάδη.

          

Η πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη ανέφερε: «Η Κ.Ε.ΔΗ.Σ. βρίσκεται κοντά στους πολιτιστικούς συλλόγους και με κάθε τρόπο συνδράμει στο έργο τους. Άλλωστε αυτή ήταν και η δέσμευση του δημάρχου Σερρών κ. Αλέξανδρου Χρυσάφη. Με ιδιαίτερη χαρά αποδεχτήκαμε το αίτημά του πολιτιστικού συλλόγου Προβατά και σε συνεργασία με τα μέλη του, θελήσαμε με αυτό τον τρόπο να τιμήσουμε τους Εθνικούς μας Ήρωες, με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Προχωράμε στο μέτρο που μας επιτρέπει η πανδημία του Covid 19 και δεσμευόμαστε για την υλοποίηση ποικίλων πολιτιστικών δραστηριοτήτων, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.»

            Με τη σειρά το ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γιώργος Παρασκευάς ευχαρίστησε την πρόεδρο της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. για την άμεση ανταπόκριση της Κοινωφελούς Επιχείρησης στην υλοποίηση του αιτήματός τους καθώς και όλους όσους συμμετείχαν επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστούμε την πρόεδρο της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη για τη στήριξή της στο έργο του συλλόγου μας. Πραγματικά ανταποκρίθηκε άμεσα, ενώ δεσμεύτηκε και προς την κατεύθυνση υλοποίησης κι άλλων αιτημάτων του συλλόγου, όταν με το καλό βγούμε από την πανδημία. Η συνεργασία μας ήταν άριστη. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τον εικαστικό Αλέξανδρο Αντωνιάδη, που φιλοτέχνησε με τους ήρωες της Επανάστασης τον τοίχο του Κοινοτικού Καταστήματος».

            Θέλοντας να ευχαριστήσουν την κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου: Γιώργος Παρασκευάς, Κατερίνα Κουτζιαβασίλη, Λιώτα Βαϊα, Χριστίνα Πύτιρη και Δημήτρης Παλιάτσος της χάρισαν ένα πανέμορφο καλάθι με παραδοσιακά χειροποίητα προϊόντα.

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα