“Δέματα αγάπης” για τους ευάλωτους οικονομικά συμπολίτες μας

«Δέματα αγάπης»  ενόψει του Πάσχα θα δοθούν σε ευάλωτους οικονομικά συνανθρώπους μας. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που προέκυψε από τη συνεργασία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) και της προέδρου Χρυσάνθης Παλάζη – Τσοχατζίδη με τη Σερραϊκή Επιχείρηση «Δέσποινας Γεύσεις» και τον επιχειρηματία κ. Γιάννη Δήμου. Τα καλάθια αγάπης θα γεμίσουν με προϊόντα του καταστήματος «Δέσποινας Γεύσεις», προσφορά του ιδιοκτήτη του καταστήματος και τη Μ. Τετάρτη θα δοθούν στους συμπολίτες μας, που πραγματικά τα έχουν ανάγκη τις γιορτινές αυτές ημέρες.

Στην περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να συνδράμει στην όλη προσπάθεια, μπορεί έως και τη  Μ. Τρίτη, να πηγαίνει είδη που θα ενισχύσουν τα καλάθια, στο κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Π. Κωστοπούλου 3, Σέρρες.

Τα δέματα αγάπης θα παραδοθούν από τον κ. Δήμου στην πρόεδρο της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη την Μεγάλη Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021  και ώρα  12.30μμ.  στο κατάστημα «Δέσποινας Γεύσεις», επί της οδού Π. Κωστοπούλου 3, προκειμένου να διατεθούν άμεσα στους δικαιούχους.

Τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα πρέπει να στηρίξουμε τους συνδημότες μας που βιώνουν δύσκολες στιγμές.

Το γιορτινό τραπέζι της Λαμπρής ας γίνει πράξη για όλους!

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα